Görüş Bildir
Haberler
Ve Galatasaray Maça Gelmedi

Ve Galatasaray Maça Gelmedi

Fatih
19.06.2014 - 20:29 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 22:53

TBF'den Açıklama!

Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi yedinci maçı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu bir açıklama yayınladı.

2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken 7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=3459
İçeriğin Devamı Aşağıda

Final Maçı Tatil Edildi

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan ancak G.Saray'ın çıkmadığı için tatil edildi.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan, ancak sarı-kırmızılı takımın çıkmayacağını açıkladığı 7. ve son maç öncesinde sarı lacivertli takım Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya geldi.

Sahaya ısınmaya çıkan Fenerbahçe Ülker'li oyuncular ve hakemler kurallar gereği maçın başlama saati ile 15 dakikada beklendi. 15 dakika sonunda karşılaşma tatil edildi.

Saat 21.00'da başlayacak karşılaşmaya sarı-kırmızılı takım saat 21.15’e kadar çıkmadı ve maç tatil edildi. Karşılaşma ile ilgili karar için federasyon yönetim kurulu toplanacak ve maçla ilgili son kararı vererek Fenerbahçe 20-0 hükmen galip sayılacak. Böylece Fenerbahçe Ülker resmen sezonun şampiyonu olacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/final...

Ülker Arena'da Geri Sayım Başladı

GERİ SAYIM BAŞLADI

Ülker Arena'da 15 dakikalık geri sayım başladı. Galatasaray Liv Hospital saat 21.15’e kadar karşılaşmaya çıkmazsa maç tatil edilecek. Ardından Federasyon Yönetim Kurulu toplanacak ve maçla ilgili son kararı verecek.

HAKEMLER SALONDA

Hakem üçlüsü Recep Ankaralı, Emin Moğulkoç ve Rüştü Ruran salona gelerek yerlerini aldı.

Fenerbahçe Ülker, kadro lisans teslimini yaptı ve oyuncuların isimler skorboarda yazıldı. Galatasaray'a ayrılan bölge ise boş durumda.

Fenerbahçe'nin kadrosu şöyle; Bo McCalebb, Ömer Onan, Nemanja Bjeilca, Melih Mahmutoğlu, Linas Kleiza, İzzet Türkyılmaz, Oğuz Savaş, Luka Zoric, Berk Uğurlu, Metecan Birsen, Bojan Bogdanovic, Emir Preldzic.

ARENA'DA GÜVENLİK HAT SAFHADA

Polis, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve 'Akrep' adı verilen zırhlı araçlarla Fenerbahçe Ülker Sports Arena çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Salon içinde de güvenlik görevlilerinin önlemler aldığı görüldü.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

F.Bahçe Ülker, Arena'ya Geldi

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan ancak Galatasaray'ın çıkmayacağı maç için Fenerbahçe basketbol takımı Ülker Sports Arena'ya geldi.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan, ancak sarı-kırmızılı takımın çıkmayacağını açıkladığı 7. ve son maç öncesinde Sarı-lacivertli takım, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya geldi.

Geniş güvenlik önlemi altında Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya gelen Sarı-lacivertli takım, salona giriş yaptı. Galatasaray Liv Hospital'ın maça çıkmayacağını açıklamasına rağmen taraftarların bilet satın alması dikkat çekti.

ARENA'DA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Polis, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve 'Akrep' adı verilen zırhlı araçlarla Fenerbahçe Ülker Sports Arena çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Salon içinde de güvenlik görevlilerinin önlemler aldığı görüldü.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1441...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0