Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe Taraftarından Büyük Organizasyon

F.Bahçe Taraftarından Büyük Organizasyon

Fatih
17.04.2014 - 20:36

F.Bahçe Taraftarından Büyük Organizasyon

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım ilerleyen Fenerbahçe'de taraftarlar, çok özel bir organizasyonla hem Aziz Yıldırım'ı bağırlarına basacak hem de futbolculara sürpriz hazırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de taraftarlar, çok özel bir organizasyona imza atacak. Aziz Yıldırım'a yeniden kucak açacak olan taraftarlar, futbolculara da özel bir sürpriz hazırlayacak.

Yargıtay'a yapılan itirazın reddinden sonra Aziz Yıldırım'ın durumu, Fenerbahçe taraftarları arasında yeni bir kenetlenmeye sebep oluyor.

Kutlamaların adresi her zaman olduğu gibi Bağdat Caddesi ve Samandıra Tesisleri olacak. Cadde boydan boya sarı lacivertle donatılacak ve ışıklı görseller hazırlanacak.

Samandıra'yı da ihmal etmeyecek olan Fenerbahçe taraftarı, şampiyonluğun temellerinin atıldığı bu tesislerde oyunculara ve teknik ekibe olan minnetini göstermek için Samandıra'yı tezahüratlara boğacak.

Bursaspor maçında tribündeki yerlerini alan Hababam Sınıfı karakterlerini şampiyonluk kutlamalarında da unutmayacak olan Sarı-lacivertli taraftarlar, şenliklere ilk olarak yine Hababam efsanelerini çağıracak.

Öte yandan bu sezon saha içerisinde çeşitli kırılma anları yaşayan oyuncuların her birine ayrı bir sevgi gösterisinde bulunacak Fenerbahçeliler, Kuyt'ın kanaması, Sow'un ağlaması ve Emenike'nin gol sevinci gibi unutulmaz anları resimleştirecekler.

3 Temmuz sürecinden beri taraftarlarıyla birlik olan futbol takımı da bu gösterileri büyük bir heyecanla bekliyor. Bu süreçten sonra alınacak ilk kupa olması sebebiyle oyuncular ayrı bir motivasyonla kutlamalara katılacak.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1407...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın