Görüş Bildir
Haberler
Ey Ak Parti, Kusura Bakma, Bizi Kendi Günahına Alet Edemezsin

Ey Ak Parti, Kusura Bakma, Bizi Kendi Günahına Alet Edemezsin

Onedio Medya
02.02.2014 - 15:14 Son Güncelleme: 02.02.2014 - 15:29

Ey Ak Parti, Kusura Bakma, Bizi Kendi Günahına Alet Edemezsin

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Başbakan Erdoğan’ın küresel güçlerle işbirliğine giderek Milli Görüş'ü böldüğünü iddia etti. Kamalak, 'Şimdi mecbur kaldığınız için ‘Yolumuz Erbakan’ın yolu’ diyorsunuz. Ey AK Parti, kusura bakma. Bizi de kendi günahına alet edemezsin.' şeklinde konuştu.

Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ankara’da partisinin aday tanıtım şöleninde yaptığı konuşmada hükümete yüklendi. Geçmişte kurdukları partilerin dört kez kapatıldığına dikkat çeken Kamalak, 'Ülke evlatlarını birbirine düşürmemek için tek bir kem söz söylemedik' derken, son dönemde artan incitici üslubu eleştirdi. 30 Mart’taki mahalli seçimlerin tarihi önemde olduğunu kaydeden Mustafa Kamalak, 'Seçimlerde sadece belediye başkanlarına oy vermeyeceksiniz. Vereceğiniz oyla Türkiye’nin hem yolunu hem de yönünü belirleyeceksiniz. Sadece şehirlerinize değil, bir bütün olarak ülkenin geleceğine karar vereceksiniz.' şeklinde konuştu. Oy vermenin onay vermek olduğunu vurgulayan Kamalak, mevcut hükümetin bir bataklığa saplandığını iddia etti. Kendilerinin iktidarda oldukları dönemde belediyelerin kapılarına ‘‘Rüşvet alan da veren de melundur' yazısı astıklarını ifade eden SP Genel Başkanı Kamalak, gerçeklere rağmen AK Parti’nin küresel güçlerin operasyonundan bahsettiğinden söz ederek ‘‘Adama sormazlar mı, 12 yıldır küresel güçlerle iş tutan siz değil misiniz?' diye sordu.

'BİZİ KENDİ GÜNAHINA ALET EDEMEZSİN'

Başbakan Erdoğan’ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın ‘Orduya kumpas kuruldu’ sözüne de değinen SP Genel Başkanı Kamalak, 'Ey AK Parti, ey Sayın Başbakanım. Milli Görüş’ü bölen siz değil misiniz? ‘Bu kafayla iktidar olunmuyor’ deyip, küresel egemenlerle işbirliği yapan siz değil misiniz? ‘Biz uzlaşarak, anlaşarak yürüyeceğiz’ diyen siz değil misiniz? Şimdi mecbur kaldığınız için ‘yolumuz Erbakan’ın yolu’ diyorsunuz. ‘Erbakan’la olmuyor’ diyen siz değil misiniz? Ey AK Parti, kusura bakma. Kendi acizliğini, mağduriyet edebiyatıyla örtemezsin. Bizi de kendi günahına alet edemezsin.' şeklinde konuştu.

‘MİLLİ GÖRÜŞE SİZ KUMPAS KURDUNUZ’

İlla kumpastan söz edilecekse, bunu bugün dillendirenlere bakılması gerektiğini kaydeden Mustafa Kamalak, ‘‘Şuan, kumpastan bahsedenler, dün Milli Görüş’e kumpas kuranlardır. Zira, son 50 yılın en büyük kumpasını bugün kumpastan bahsedenler kurmuştur.’’ dedi.

VEDAT DENİZLİ | ANKARA

Kaynak: http://cihan.com.tr/caption/Kamalak-E...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0