Görüş Bildir
Haberler
Evliliğinin Ne Kadar Süreceğini Söylüyoruz!

etiket Evliliğinin Ne Kadar Süreceğini Söylüyoruz!

Evlilik, güzel olmasının yanında bir o kadar da yürütmesi zor bir olay. Sen evlilik hakkında ne düşünüyorsun bilmiyoruz ama evliliğinin ne kadar süreceğini söyleyebiliriz. 

Cevabı merak ediyorsan hadi testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Şu soruyla başlayım. Hoşlandığın kişide en önem verdiğin özellik ne?

3. Şu soruyla başlayım. Hoşlandığın kişide en önem verdiğin özellik ne?

4. Kaç çocuğunun olmasını istiyorsun?

4. Kaç çocuğunun olmasını istiyorsun?

5. Peki diyelim ki aldatıldın ama sevgilin çok pişman oldu, bu durumda ne yaparsın?

5. Peki diyelim ki aldatıldın ama sevgilin çok pişman oldu, bu durumda ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en çok kullandığın uygulama hangisi?

7. Evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyor musun?

7. Evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyor musun?

8. Peki evlilik hakkındaki düşüncen ne?

9. O zaman söyle bakalım. Bunlardan hangisi en baskın özelliğin?

9. O zaman söyle bakalım. Bunlardan hangisi en baskın özelliğin?

10. Son olarak bize asla tahammül edemediğin şeyi söyle?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen 30-40 yıl evli kalırsın gibi duruyor.

Sen 30-40 yıl evli kalırsın gibi duruyor.

Sen bi' 30-40 yıl evli kalırsın gibi. Çünkü çok evcimen bir insansın. Senin için dışarıda dolaşmak yerine, evinde oturup kahve içmek daha keyifli hale geliyor. Mutlu bir aileye sahip olmak, çocuklarınla, eşinle eğlenceli komik anlara sahip olmak her şeyden daha önemli. Sakin birisin ve genellikle olaylara karşı akılcı bir tavır takınıyorsun. Bu durum da öyle kolay kolay kavga etmemenizi ve tartışmaları da hafif atlatmanızı sağlıyor. Yani sen öyle her şeye kavga çıkaran biri değilsin. Tabii bu durum bir yere kadar böyle sürüyor. Artık dayanmayacağın noktaya geldiğinde, senin yanına yaklaşmamak en iyisi. Aslında karşındaki insana da bunu en başından hissettiriyorsun ve sonraki durumlarda o da ne yapacağını biliyor. Hayatına, senin gibi alttan alan sakin birini istiyorsun. Senin zaten her şeye kavga çıkaran ve bütün olumsuzlukları hayatınıza çeken biriyle yapman mümkün değil. Olumsuz olan insanlardan da, durumlardan da hızla uzaklaşıyorsun. Senin sabrın ve eşinin de pozitif biri olması ile evliliğin uzun yıllar sürecek. Bu mutlu aile tablosu senin içinde bambaşka hisler uyandırıyor. Böyle eğlenebileceğin ve kendini müthiş hissedeceğin bir evlilik seni bekliyor.

Ömür boyu evli kalacaksın!

Ömür boyu evli kalacaksın!

Sen tam bir aşk insanısın. Ömür boyu sürecek bir evlilik seni bekliyor. Senin hayallerinde her zaman güzel bir evlilik, güzel bir ilişki ve mutlu bir aile var. Vefalı birisin, o yüzden hayatında yapılan iyilikleri asla unutmuyorsun. Beraber yaşlanacak birini bulmak, yıllar boyunca bitmek bilmeyen sevginizi paylaşmak, senin için her şey demek. Çok romantik ve duygusal birisin. Bunu yaptığın işte ve aşkta gösteriyorsun. Karşındaki insandan da sadakat bekliyorsun. Çünkü senin için gerçekten önemli olan, birbirinizi sonsuz güvenmeniz ve yalan söylememeniz. Ayrıca saygısızlığa da hiç gelemiyorsun. Çünkü saygı bitince, aşkın ve sevginin de biteceğini düşünüyorsun. Sabırlı yapın ile her yerde kendini gösteriyorsun. Artık hiçbir şeye tahammülü kalmayan insanların arasından ayrışıyorsun. Bu yüzden zaten ömür boyu evlilik yürütebilecek birisin. Her şeye dayanabilir ve katlanabilirsin çünkü güçlü birisin. Seni bu hayatta gerçekten mutlu eden şey aşık olmak, birini sonsuz sevmek ve onun için her şeyi yapmak, Tabii aynı şekilde bunu karşı taraftan da bekliyorsun. Yani siz, o birbirine aşkla bakan yaşlı çift olacaksınız.

Sadece birkaç ay evli kalacaksın.

Sadece birkaç ay evli kalacaksın.

Üzgünüm ama evlilik pek sana göre değil. Sevince bütün hislerinle duygularınla varlığınla sevdiğin için onun için her şeyi yapmaya göze alıyorsun. Düşünmeden, ani bir şekilde karar veriyorsun ve bunu sonuçları da kötü oluyor. Çok aşıksın çok seviyorsun ama bunun evlilikle sonlandırılmasını istemiyorsun. Birlikte güzel vakit geçiriyorsunuz, çok eğleniyorsunuz ama iş evlilik boyutuna gelince kaçıyorsun. Cicim ayları geçince, aynı evde birinin daha olması senin için olacak şey değil. O rahatlığını, özgürlüğünü kaybediyormuşsun gibi geliyor sana. Bunları düşünürken yavaş yavaş sevginin de azaldığını hissediyorsun. Her şeye çok çabuk kırılan birisin. Bir ilişkide de seni kırmamaya dikkat edecek ve senin gibi eğlenceli birini arıyorsun. Birlikte gülemediğin ve seni anlamayan biriyle yapamıyorsun. Belki zamanı gelince evliliği düşünebilirsin ama en azından şu an değil. Sanki daha tamamlanmamış, bitmemiş şeyler var gibi hayatında. Doya doya gençliğini yaşamak ve hayallerini gerçekleştirmek istiyorsun. Senin şu an hayallerinde bir aile kurmak yok. Her şeyi zamanı gelince yapmak en doğrusu. Belki de doğru insanla daha karşılaşmamışsındır.

1 saat evli kalırsan iyi.

1 saat evli kalırsan iyi.

Senin evli kalman hayattaki en zor şey olabilir. Evlilik sana göre değil. Hayatında ilişkiler, flörtler olsun istiyorsun ama bunun devamında evlilik olsun istemiyorsun. Özgürlüğüne çok düşkünsün ve genellikle yalnız kalmayı tercih ediyorsun. Diğer insanlar sana ayak bağı oluyormuş gibi geliyor. Çünkü sen bir yerde sabit duran biri değilsin. Sürekli gezen ve bazı günler gözlerini başka bir şehirde açabilen birisin. Aslında kendin gibi birini bulmak istiyorsun. Seninle her yeri gezsin ve spontane gelişen planlara uyan birini arıyorsun. Sadakate çok önem veriyorsun, asla bu konuda taviz vermezsin. Çünkü iki insan birbirlerini bir kere sevdiyse diğer insanları görmemeleri gerektiğini düşünüyorsun. İnsanları incitmek ve kırmaktan hiç hoşlanmıyorsun.  Çok düşünceli birisin. Bir şeyi yapmadan önce 'birine bir zarar verir mi?' diye düşünüyorsun. Karşındaki insandan da aynı düşünceyi ve anlayışı bekliyorsun. Seni anlamayan, yaptığın her şeye yanlış veya karşı çıkan biriyle yapamazsın. Şu ana kadar karşına böyle insanların çıkması seni evlilikten soğutmuş olabilir. Kendin gibi birini bulduğunda ömür boyu hayatı paylaşabilirsin.

Bu içeriklere de bakabilirsiniz.

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
144
107
70
26
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amine Özgan

Sen 30-40 yıl evli kalırsın gibi duruyor. (BENİ ALAN YAŞADI GARDAŞ)...

Aymira Ay

1 saat diyo yaa iyiymiş

hakketmila

Bundan önce ne zaman evleneceksin testini çözmüştüm, kaç çocuğun olacak ve ne zaman emekli olacaksın testlerini de çözersem dükkanı kaparım ben.