Görüş Bildir
Haberler
Estetik Cerrahi Liposuction

Estetik Cerrahi Liposuction

Philodoks Net
25.03.2014 - 19:48 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 19:50

Estetik Cerrahi Liposuction

Liposuction , Türkçe yağ aldırma olarak bilinir. Diğer bir adı da lipoplasty olarak geçer. Bunun anlamı da yağ modellendirmedir. Cerrahi anadalında yağ aldırmak isteyen kişilere uygulanan metodun ismi ise liposculpture suction lipectomy yani emerek modellenmiş yağları çıkartmaktır. Lipo kelime anlamı olarak yağ anlamına gelmektedir. Yağ aldırma veya Fettabsaugen ameliyatları genellikle abdomen (karın), basen, kalça, kol ve boyun bölgelerinde sıkça yapılır.

Her plastik cerrahi (plastic surgery) operasyonunda olduğu gibi liposuction için de limitler ve kısıtlamalar bulunmaktadır. Çıkarılacak yağ oranları estetik doktoru tarafından hesaplanır. Çok fazla yağ çıkarıldığında riskler artmaktadır. Her nekadar artık estetil cerrahi gelişse de yine de estetik merkezleri raporlarında verilen bilgilere bakıldığında yan etkilerin oluşumu veya beklenmeyen post-operativ sonuçlarında doğduğu açıktır. Karın germe ameliyatı da yine bu kapsamda değerlendirilebilir. Bu cerrahi, genel, bölgesel ve lokal anestezi ile de gerçekleştirilebilir.

Liposuction (fettabsaugen) çeşitleri bulunmaktadır. Estetik fiyatları da buna göre değişiklik göstermektedir. Estetik ameliyat olmak isteyen kişiler için operasyon öncesi hazırlıklar da yine doktorlar tarafından dile getirilir ve kişilerin bu noktalara uyması beklenir.

Suction-assisted liposuction (SAL) – Emme-asistli yağ aldırma

Ultrasound-assisted liposuction (UAL) – Ultrason yardımlı liposuction

Power-assisted liposuction (PAL) – Güç-asistli yağ aldırma

Twin-cannula (assisted) liposuction (TCAL or TCL) İkiz-cannula yardımlı yağ aldırma

External ultrasound-assisted liposuction (XUAL or EUAL) – Harici ultrason yardımlı liposuction

Water-assisted liposuction (WAL) – Su yardımlı liposuction

Laser Assisted – Laser Liposuction

Ameliyatsız Yağ Yakma Metodları ise;

Cryolipolysis

Diyet ve egzersiz

Fransa, Almanya ve Amerika'nın estetik cerrahi konusunda nekadar gelişmiş teknolojiye sahip olduklarını biliyoruz. Ancak artık Türkiye’de estetik doktorları tarafından öğrenilen son tekniklerle ve ülkemize getirilen ve artık uzun yıllardır kullanılan cihazlar yardımıyla, Türkiye’de estetik konusunda uzman merkezler bulabilirsiniz. Ayrıca sağlık turizmi kapsamında hergeçen yıl daha çok kişi estetik ameliyatlar için Türkiye’yi tercih etmektedirler.

Wollen Sie ganz günstig Fettabsaugen? Suchen Sie nicht weiter! Fettabsaugung in der Türkei ist die beste Wahl für Sie! , For the best weight loss and liposuction deal, I will recommend Turkey as the best place to go =) , Я думаю, что лучшое место для липосакции – это, конечно же, Турция!, si vous voulez trouver un liposuccion au prix optimal je crois que Turquie sera le meilleur choix. Si quieres perder peso o pasar el proceso de liposucción el mejor lugar para esto es Turquía.

Kaynak: http://philodox.net/liposuction-lipos...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın