Görüş Bildir
Haberler
Eşiniz Çocuğunuza Eski Sevgilisinin Adını Koymak İstese Ne Yapardınız?

etiket Eşiniz Çocuğunuza Eski Sevgilisinin Adını Koymak İstese Ne Yapardınız?

Aysima
24.01.2019 - 12:20

Bebeğiniz için en güzel ismi seçmek başlı başına bir mesele. 23 yaşındaki kadın, kocasının eski sevgilisinin bu önemli kararda rol oynayacağını asla düşünmemişti. 7 aylık hamile kadın kocasının, doğmamış çocuğuna eski sevgilisinin ismini vermekte ısrarcı olduğunu Reddit'e yazdığı gönderide anlattı. Dailymail kaynaklı bu ilginç haberimize bir göz atın.

Kaynak: https://www.dailymail.co.uk/femail/ar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Koca, 'eski aşkını hatırlatması için' çocuğuna onun adını vermek istiyor.

Kadının Reddit'e yolladığı gönderinin başlığı şu şekildeydi: 'Boşanmamız an meselesi, çünkü eşim ve ben bebeğin adının ne olacağı konusunda bir türlü anlaşamıyoruz.' Hamile kadın daha sonra alışılmadık durumu detaylı bir şekilde anlatmaya devam etti. 'Merhaba Reddit. Başlık komik görünebilir ama bu durum ben ve eşim arasındaki gerçek bir sorun.' diye başladı.

"2 yıldır evliyiz ve öncesinde 1 yıl flört ettik. 7 ay önce hamile kaldım, yakın zamanda bebeğimiz için isim tartışmalarına başladık."

'Bebeğin kız olacağını öğrendiğimizden beri, eşim eski sevgililerinin isimlerini öneriyor. Herhangi bir eski sevgili değil, uzun süre flört ettiği kişiden bahsediyoruz, en çok aşık olduğu.' Kadın daha sonra, o eski sevgilinin ilişkilerinin önceki aşamalarında yarattığı problemleri anlattı.

"Eşim onu çok sevdi ve bunu benden gizlemedi."

'İlişkimizin başlarında o kadın yüzünden birçok sorun yaşadık. Ama daha sonra taşındı ve problemler de onunla birlikte gitti. Eşim onu gerçekten sevdi ve bunu benden hiç gizlemedi, fakat kadın uzaklara gittiği zaman işler düzelir sandım. Şimdiyse kızımıza onun adını vermek istediğini açıkça belirtti ve benim de ikinci çocuğumuzun adını koyabileceğimi söyledi. Bütün bunların sebebiyse, ona sürekli onu hatırlatacak bir şey olmasını istemesi.'

"Hormonlardan dolayı böyle davrandığımı sanıyor!"

'Bu olayın beni ne kadar etkilediğini anlamıyor ve hormonlardan dolayı böyle olduğumu söyleyip duruyor.' Yorumlarda bir kişi, kocasının ona karşı saygısı olmamasının daha çok endişe verici olduğunu yazdı.

İlişki uzmanı ve yazar Debbie Rivers, boşanmadan kaçınmak için kadının duygularını kocasına daha fazla belli etmesi gerektiğini söyledi.

'Bu olayın ona kendini nasıl hissettirdiğini tam olarak söylemesi lazım, ve ilerde çocuklarını nasıl etkileyeceğini de. Her çocuk isminin nasıl seçildiğini öğrenmek ister ve bu da anlatılabilecek sağlıklı bir hikaye olmaz.' dedi Rivers. İlişki uzmanı, durum tam tersi olsaydı kocasının nasıl hissedeceğini sormasını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Karısının eskiden aşık olduğu adamın ismiyle çocuğuna seslenmek zorunda kalsaydı, nasıl hissederdi? Sonuç olarak bu durum, oğlu hakkında düşüncelerini etkiler miydi?"

Son olarak "Nasıl hissedeceğini kocama sormam, gerçeği açık bir şekilde görmesini ve benim açımdan ne kadar küçük düşürücü olduğunu anlamasını sağladı." dedi kadın.

Adam, bu olayın hamile eşi için ne kadar üzücü ve aşağılayıcı olduğunu en sonunda anlamış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
716
254
126
45
21
18
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın