Görüş Bildir
Haberler
Esenyurt Şimdiden Yaşanmayacak İlçe Haline Geldi

Esenyurt Şimdiden Yaşanmayacak İlçe Haline Geldi

BEYNET.COM
16.02.2014 - 23:45 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 11:19

Esenyurt Şimdiden Yaşanmayacak İlçe Haline Geldi

Hızla kensel dönüşüm yapıyoruz diye Esenyurt ilçesini maalesef yaşanmayacak hale getirdiler bu kişiler utanmadan yeniden başkan adaylığına konuluyor ya şaşırıyorum.

Bu fotoğraf karesini gördüğünüzde sakın bir lego oyunu sanmayın bu fotoğraf ve vide Maalesef Esenyurt ilçesi Yıldırım Beyazıt caddesi üzerinde çekilmiştir görenleri hayrete düşüren bir trafik bütün araçlar bir birlerine korna çalıyorlar ve o semtte oturanlar bu kornadan rahatsız omuyormu diyorsunuz oluyorlar ama kimin umrunda ama yapılacak birşey yok .

Başkan adayları Esenyurt u Ben inşa ettim diye oy istiyor bir diğeri Esenyurt ilçesini köyden şehire çevirdim diye övünüyorlar işte her iki başkanın yaptıkları ortada sizce bu insanlar halkı kandırmıyor mu ? Hangi yüzle yeniden aday olup oy istiyorlar acaba buna yüzsüzlüğün daniskası derler milleti aptal yerine koyup oy istiyorlar imar yolsuzlukları ayuka çıkmış hala ben haklıyım derler altı kat imara otuz kat izin verilir ben yapmadım Büyükşehir yaptı derler nasıl olsa rant paraları girdi bir kere cepe daha çıkarmı adı hizmet oluyor bu yapılan yolsuzluklar.

Kaynak: http://beynet.com/tr-TR/haberler/8800...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beylikdüzü ve Esenyurt Trafik Sorunu LONCA www.beylikduzu.com.tr

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0