Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Gardrobunda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Parça

Erkeklerin Gardrobunda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Parça

Modagram
27.12.2012 - 16:35 Son Güncelleme: 27.12.2012 - 17:49

Erkeklerin Gardrobunda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Parça

Erkekler giyim kuşam konusunda kadınlara göre daha şanslı! Onlar hızla değişen modaya aldırış etmeksizin bir kaç klasik parça ile her zaman şık olabiliyorlar. Ancak iş o klasik parçaları seçmeye geldiği zaman çoğu erkek zorlanıyor. Sizin için gardrobunuzun olmazsa olmaz kilit parçalarını seçtik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Klasik Siyah Ayakkabı

Yüzde yüz deri bir kösele ayakkabı erkek gardrobunun olmazsa olmazıdır. Sıklıkla giymiyor olabilirsiniz ama dolabınızda duran bir klasik ayakkabı, düğün, davet, cenaze gibi ortamlarda kurtarıcınız olacak. Klasik ayakkabı seçerken %100 deri olmasına özellikle dikkar edin. Böylelikle seneler boyu giyebilirsiniz.

2- Blazer Ceket

Kaliteli bir blazer ceket her ortamda giyilir. İçine klasik gömlek ve gri pantolonla tamamlarsanız ofise, toplantıya, iş görüşmesine; kot pantolon ve tshirtle tamamlarsanız, partiye, alışverişe, sinemaya gidebilirsiniz. Bu kurtarıcı ceketi siyah renkte alırsanız işiniz ekstra kolaylaşır. Blazer ceketinizin %100 pamuklu olmasına mutlaka dikkat edin. Hatta önümüz kış olduğu için kafide bir ceket tercih edebilirsiniz. Kadife ceketlerin IQ'nuzu %30 fazla gösterdiği bilinen bir gerçek.

3- Deri Bot

Bir erkeğin zor koşullarla ne zaman karşılaşacağı belli olmaz. Her türlü hava şartının üstesinden gelecek bir bot dolabınızda mutlaka bulunmalı. Böylelikle yoğun kar yağışı altında arabanızı karların altından kurtarmaya çalışırken kösele ayakkabılarınız da mahvolmaz. Ayrıca ortopedik açıdan kaliteli bir bot alırsanız doğa yürüyüşlerinde de rahatlıkla giyebilirsiniz.

4- Oxford Gömlek

Çeşitli renklerde Oxford gömlekler bir değil bir kaç tane olmalı aslında. Böylelikle sürekli yıkamak-ütülemek zorunda kalmazsınız. Gömlek alırken çok renkli ya da çok desenli olmamasına dikkat edin. Beyaz, mavi, uçuk pembe, bej, bu tarz gömlekler her türlü kravatla rahatlıkla uyum sağlar. Ayrıca gömlekleri bir kazağın ya da hırkanın altına giyme şansınız fazlalaşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5- Koyu Renk Kot Pantalon

Dolabınızda en fazla olan şey kot pantolondur eminiz. Ancak size her ortamda eşlik edebilecek en iyi kot her zaman klasik kesimli ve koyu renkli olandır. Bu tarz kotlar şık bir ceketle toplantıya bile giyilebilir. Yalnız kotunuzun yırtıklı ya da zımbalı olmamasına dikkat edin. Unutmayın bu bir ana parça, isterseniz fantastik kotları daha sonra buna ilave edebilirsiniz.

6- Koyu Renkli Hırka

Gardrobunuzda bu hırkayı gördüğünde en çok anneniz sevinecek. Haklı da. Gömlek- ceket, tshirt-kazak kombinasyonları her zaman yeteri kadar sıcak tutumaz. Oysa koyu renkli ve iyi kesimli bir hırka sizi soğuklardan koruruken tarzınıza da tarz katar. Soğuktan sıcağa geçişlerde çıkarması kazağa göre ekstra kolay olan hırkayı önü kapalı kullanacaksanız alttan iki düğmesini açık bırakmayı unutmayın.

7- Chino Pantalon

Kot ile klasik kumaş pantalonun arasında chino pantalonlar bulunur. Ne fazla spor, ne fazla ciddi, her ortama süper uygun. 30 yaşına gelip ve hala bir chino pantalon sahibi olmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. Bu hem rahat hem kullanışlı pantalonlar ütü de istemiyor.

8- Trençkot

İşte modası hiç geçmeyecek, zamansız bir parça. Özellikle de deve tüyü rengi. Trençkot sonbahar ve ilkbahar mevsiminin gerçek şampiyonudur. Klasik kesimi ve spor kumaşı ile her kıyafete de kolayca uyum sağlar. Bir de şaşırtıcı olarak trençkot sizi olduğunuzdan çok daha romantik gösterir.

9- Polo Yaka Tshirt

Üzeri desenli, yazılı, baskılı onlarca tshirtün arasında aslında tek gerçek ihtiyacınız polo yaka tek renkli bir tshirt. Lacivert, siyah, beyaz, koyu yeşil tonlarda polo tshirtler hem ceketlerin, hem kazakların hem hırkaların içine giyilebilir. Üstelik yakası ve kolları, omuzlarınızı geniş gösteririr. Yalnız polo yaka tshirt alırken armasız ya da minik armalı olmasına dikkat edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10- Deri Ceket

Kaliteli bir deri ceket ile fazla çaba harcamadan şık olabilirsiniz. Her zaman siyah tercih etmek zorunda değilsiniz. Pantalon ve ceket tercihlerinizi siyahtan yana kullanıyorsanız, deri ceketinizi gri ya da kahverengi seçerek tarzınızı oluşturabilirsiniz. Burada önemli olan hangi tarz modelin size yakışacağı. Fotoğraftaki Bomber tarzı bu senenin en çok tercih edilen modellerinden, göz atmakta fayda var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
necolizm

şu aralar biraz sıkışığımda. bi ara bakarızz