Görüş Bildir
Haberler
Erkekleri Tanımlama Testine Göre Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Erkekleri Tanımlama Testine Göre Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söylüyoruz!

Trex
04.11.2016 - 07:13 Son Güncelleme: 28.11.2018 - 17:32

Bu testimizde sana 10 erkek fotoğrafı veriyoruz ve erkekleri tanımlamanı istiyoruz. Testin sonunda seni sana anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk kadını!

Aşk kadını!

Sen aşk acısının en derinini bilen ve yaşayan kadınsın! Tutkulusun ama tutkularının esiri değilsin. Oldukça güçlü bir yapın var. İnsanlar bazen seni hafife alıyorlar ama sen öyle bir hareket yapıyorsun ki herkes hizaya geçiyor resmen. Herkes şunun farkında: seninle oyun olmaz! Sen aşkı da hüznü de özlemi de en derinden yaşadın, en güçlüsünü yaşadın, yaşıyorsun, yaşayacaksın! Duygusal bir insansın. Arada bu özelliğini manipüle etmeye çalışanlar oluyor ama kimselere fırsat vermiyorsun! Sen güçlü ve yenilmez bir kadınsın! Seni kimseler yıkamaz, hele erkekler hiç yıkamaz ;)

Kuralcı kadın!

Kuralcı kadın!

Sen aslında tam bir işkoliksin ve oldukça kuralcısın. Hem işkolik hem kuralcı olunca da iş hayatında başarılı olmak çok kolay! Oldukça disiplinlisin. İç disiplinini çok iyi sağladığın için hayatın şıkır şıkır akıyor. Eğer bu yoldan şaşmazsan çok rahat biçimde gelecekte büyük bir lider ya da yönetici olabilirsin. Senin sözün sözdür. Evet diyorsan evettir, hayır diyorsan hayırdır. Sende belki yok. Kimse seni kolay kolay ikna edemez. İnatçı değil kararlısın.  Dışarıdan bakıldığında çok ciddi bir insan olarak görünsen de aslında içten içe çok sevecen ve neşeli bir insansın. Ama bunu asla göstermekten hoşlanmazsın özellikle iş hayatında. Çünkü senin için iş asla dalgaya alınacak bir şey değil.

Popüler kadın!

Popüler kadın!

Sen herkesin içten içe benzemek istediği, erkeklerin ise sahip olmak için her şeyini verebileceği popüler bir kadınsın. Deli gibi kıskanılıyorsun! Çevrende sana hayran bir çok kadın var. Adeta idolsün onlar için. Doğuştan gelen bir çekiciliğin var. Erkeklere karşı herhangi bir hamle yapmana hiç gerek yok. Onlar dünden etrafında pervane olmuş. Pır pır dönüyorlar.   Öyle bir tebessümün var ki karşındaki ister istemez kedi oluveriyor.  Nice yiğitler harap oldu o gülüşü görebilmek, dudağının yanında gülünce ortaya çıkan o gamzeye yerleşebilmek için.  Sen var ya seeen ;)

Sanatsever kadın!

Sanatsever kadın!

Sende sanata karşı büyük bir yatkınlık olduğunu hissediyoruz. Öyle ki sanat senin için hayatın vazgeçilmezi. Sanatı hayatından çıkardığımızda neredeyse çok az şey kalıyor. Hayatın zorlukları karşısında her zaman imdat simidin oluveriyor.  Bir şey çizmiyorsan, yazmıyorsan ya da çalmıyorsan bile okumak, müzik dinlemek ya da resimlere bakmak bile senin için çok değerli bir şey. Ayrıca sen sanata o kadar bağlısın ki, her ne olursa olsun asla bırakmazsın. ;)

Asi prenses!

Asi prenses!

Sen prenseslerin en asisi, en aykırısı ve tartışmasız en sevilenisin. Kurallar ve katı hiyerarşi hiç sana göre değil! O an canın ne yapmak istiyorsa onu yapıyorsun ama prenseslikten asla taviz vermeden ;)  İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşadın hep. Çünkü senin için doğru olan bu, kimse seni kısıtlayamaz. Seni hayatın güzelliklerinden mahrum kılamaz. ;))

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1972
699
409
352
83
77
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın