Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: ‘Zana ile Görüşebiliriz’

Erdoğan: ‘Zana ile Görüşebiliriz’

ATKN
22.01.2016 - 13:41 Son Güncelleme: 22.01.2016 - 16:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Leyla Zana'nın görüşme talebi olduğu yönündeki haberleri doğrulayarak, 'Görüşme talebi oldu. Kanaatim kabulden yanadır, kendisiyle görüşebiliriz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, İstanbul'da Cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

'Terör örgütünün ne denli ahlaksız, alçak olduğunu açık ve net ortaya koyuyor'

'Terör örgütünün ne denli ahlaksız, alçak olduğunu açık ve net ortaya koyuyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da bir okula yapılan saldırıyla ilgili olarak, 'Bu çok çok üzüntü verici bir olay. Bu terör örgütünün ne denli ahlaksız, ne denli alçak, ne denli adi girişimler içinde olduğunu açık ve net ortaya koyuyor. Aslında bu 1128 tane imzaya çok ilginç bir cevaptır. Bu sözde akademisyenler, kimlerin yanında olduklarını çok açık ve ortaya koydular. Karnelerini alan öğrencilere yapılan u adice saldırının arkasında olanlar bunlar. Bunların öğrenciyle, talebeyle, ne denli ilgi ve alakalarının olduğu ortada' dedi.

'Kanaatim kabulden yanadır, görüşebiliriz'

'Kanaatim kabulden yanadır, görüşebiliriz'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Leyla Zana'nın kendisinden görüşme talebi olduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan, 'Evet, dün böyle bir talebi oldu. Dün Beştepe sofrasında arkadaşlarımızla da paylaştık. Şu anda bir değerlendirme yapıyoruz. Bunun neticesinde kanaatim kabulden yanadır. Kabul edip görüşebiliriz' diye konuştu.

HDP Ağrı milletvekili Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talebinde bulunduğu öne sürülmüştü.

'Barış ve Kardeşlik Bakanlığı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış ve Kardeşlik Bakanlığı kurulması önerisinin gelip gelmediğine yönelik soruya şöyle yanıt verdi:

'Öneri geldi. Buna karşı hocalarımıza şunu söyledim. Bu süreci 3 kademem değerlendirmiştik. Birincisi demokratik açılım süreci, ikincisi milli birlik ve kardeşlik projesiyle ilgili süreçti. Üçüncüsü de çözüm süreciydi. Zaten milli birlik ve kardeşlik projesinin içeriği ne ise kuracağınız böyle bir bakanlığın içeriği de bu olacak. Sadece adı ne olacak, bir bakanlık kurduk olacak. Şu anda o bakanlıkla ilgili yapacağımız şeyi biz bu proje ile yapıyoruz' dedi.

'PKK, PYD, YPG, DAEŞ, bunların hiçbirinin birbirinden farkı yok'

'PKK, PYD, YPG, DAEŞ, bunların hiçbirinin birbirinden farkı yok'

Rus askerlerinin Kamışlı'ya konuşlandığı iddiaları üzerine de açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi: 

'Bölgede hassasiyetlerimiz aynı şekilde devam ediyor. Bu konuda hassasız ve sürekli olarak bizim koalisyon güçlerine söylediğimiz, 'PKK, PYD, YPG, DAEŞ, bunların hiçbirinin birbirinden farkı yok, bunlara karşı da tavrımız aynı olacaktır' diye... Yarın da bunları Sayın Biden'la çok açık görüşeceğiz.'

Mustafa Koç ve Ali Koç ile görüşmesini anlattı

Mustafa Koç ve Ali Koç ile görüşmesini anlattı

Erdoğan, vefatından bir gün önce Mustafa Koç ile Ali Koç’un kendisini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyaret ettiğini ve görüşmede Koç Grubu’nun savunma sanayine yönelik yatırımlarının konuşulduğunu söyledi:

'Kader planı işliyor. Yaşa falan bakmıyor. Bir gün önce Mustafa Bey ve Ali Bey bendeydiler. Hatta şakalaştık. Kilo verme sürecini paylaştık. Latife yaptık, 'Alkolü azalttın mı' diye sordum. 'Evet, azalttım' dedi.

Gerçekten Türk sanayisinde özellikle son 12-13 yılda Koç Grubu içerisinde ciddi bir performans sergilediler. Çok önemli bir atak, sıçrama grubun içerisinde vardı. Sabah televizyonu açtığımda bu haberi görünce ben şoke oldum. Anında Ali Bey'i aradım. Rahmi Bey de yanındaydı. Kendilerine rahmet temennisinden başka bir şeyimiz yok. Pazar günü inşallah defnedilecek. Biz de cenaze merasiminde bulunacağız.'

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
37
6
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

7 haziranda hırsızı başkan yapsalardı, bu savaş çıkmayacaktı.hdp çok rahat hırsıza yol verip ,onu başkan kendide özerklik alabilirdi.bunu yapmadı.hırsız doğu... Devamını Gör

gwn

aktroller buna da bi kılıf uydururlar pardon kefen. uzun adam sıçsa ne güzel bok diyecek milyonlar nerde ?

kartacali

Siyasiler görüşür bu gayet normal ama burda sorunlu olan akp li utanmazlar...Bunun aynısını chp mhp söylese köpek gibi hönkürürlerdi pkk yı destekliyorlar di... Devamını Gör