Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'a Hakaretten Hakim Karşısına Çıkan Türkiye Güzeli: 'Havuz Medyasının Komikliği Beni Benden Alıyor'

Erdoğan'a Hakaretten Hakim Karşısına Çıkan Türkiye Güzeli: 'Havuz Medyasının Komikliği Beni Benden Alıyor'

Onedio Medya
29.01.2016 - 09:40

2006 Türkiye Güzeli Merve Büyüksaraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakan olduğu dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada dün hakim karşısına çıktı. Büyüksaraç, hakkında ‘pişman’ olduğu yönünde haberler yapan her gazetenin tekzip yayınlamak durumunda kalacağını vurguladı ve ekledi: 'Havuz medyasının komikliği beni benden alıyor'

İçeriğin Devamı Aşağıda

2006 Türkiye Güzeli Merve Büyüksaraç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 'Ustanın şiiri’ isimli bir şiiri yeniden paylaşmıştı. Bu paylaşımı nedeniyle Erdoğan'a hakaret'ten Büyüksaraç hakkında bir yıldan dört yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılmıştı. 

Dün görülen davanın ilk duruşmasında hakimin, “Pişman mısınız” diye sorduğu Büyüksaraç'ın ise 'Yaptığım paylaşımların hakaret olarak algılanmasından dolayı pişmanım' dediği basına yansımıştı.

Kişisel Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımlar yapan Büyüksaraç, “Konuya hakim olmadan hakkimda PİŞMAN başlıklı haber yapan her gazetenin tekzip yayınlamak durumunda kalacağını şimdiden bildirmek isterim! Havuz medyasının komikliği beni benden alıyor” açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
15
6
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

iyide biri hırsızsa ona hırsız demek hakaret midir?

Aksel Birinci

seni ciddiye alıp dava açanda kabahat.

ladyescobar

Bu kız mal erdoğan ondan da mal.. Alın laaa beni dee :P