Görüş Bildir
Haberler
En iyi Hearthstone kartları

En iyi Hearthstone kartları

Furkan İlbay
02.01.2015 - 18:49 Son Güncelleme: 03.01.2015 - 14:37

En iyi Hearthstone kartları

Hearthstone stratejileri: En iyi kartlarla, en iyi desteleri hazırlamak.

Hearthstone ne kadar süslü animasyonlar ve farklı oyun içi dinamikler ile süslenmiş olsa da özünde bir kart oyunu ve kart oyunlarında düşmanlarınızı yenmek istiyorsanız destenizi en iyi kartlarla hazırlamanız gerekiyor.

Ayrıca büyü veya normal kartları birbirleriyle orantılı bir şekilde yerleştirmek gerekiyor. Kartları oynadığınızda özellikleriyle birbirlerini destekleyecek ve rakibinizi zor durumda bırakacak olan Hearthstone'nun en iyi 25 kartını sizler için hazırladık. Bu Hearthstone stratejileri sayesinde hayli ilerleyeceksiniz, inanın bize.

Kaynak: http://www.killallbosses.net/hearthst...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spellbreaker

Spellbreaker

Silence özelliğine sahip olan bir kaç karttan biri olan Spellbreaker nasıl bir deste hazırlarsanız hazırlayın kesinlikle içinde olması gereken bir kart 4/3 değerleriyle az mana gereksinimi ve rakibini susturma (silence) özelliğiyle işinize oldukça yarayacaktır.

Fire Elemental

Fire Elemental

Rakibine 6/5 oranıyla vereceği hasar ile az sayıda olan bu tarz kartlardan Fire Elemental 6 mana gereksinimiyle oynanabilecek bir kart olacak. Efektiyle beraber düşmanınıza kök söktürebilirsiniz. Bu arada Shaman destesinde olursa tandından yenmez herhalde.

Youthful Brewmaster

Youthful Brewmaster

Battlecry veya Combo efektleri Hearthstone’da oldukça önemli Youthful Brewmaster 2 mana gereksinimiyle Battlecry kartına olan ihtiyacınızı çok rahat bir şekilde karşılayacaktır. Herhangi bir kartınızı tehklikede gördüğünüzde geri çekebilirsiniz.

Flamestrike

Flamestrike

7 Mana ve her düşman karakterine 4 hasar. Daha çok Mage için uygun olan Flamestrike 7 mana’nın hakkını vermeyi başarıyor. Oyun içerisinde kartınız kalmadığında ve düşmanınız sizi kuşattığında Flamestrike’ı oynadığınızda işlerin nasıl değiştiğini siz de göreceksiniz.

Lord Jaraxxus

Lord Jaraxxus

Lord Jaraxxus ilk bakışta 15 can değeriyle normal bir karakter gibi görülebilir fakat Warlock ile birlikte ölüm canavarına dönüşebilecek bir karakter kendi hero’nuzun yerine geçiyor her el 3 saldırı değeriyle birlikte 8 savunma değerine sahip oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bloodlust

Bloodlust

Eğer çok güçlü bir kartınız yok ise destenizde ve düşmanınızı yenmek istiyorsanız Bloodlust kullanabilirsiniz. Shaman ile oldukça uyumlu olabilecek olan Bloodlust oynadığınız totemlere vereceğiniz 3 saldırı değeriyle daha çok işe yarayacaktır.

Malygos

Malygos

Eğer Mage iseniz ve Malygos’u destenize yerleştirin ve neler olacağını kendi gözleriniz ile görün. Arcane Explosion veya Flamestrike Malygos sayesinde her zamankinden +5 daha fazla hasar verebilecek. Malygos ve Arcane Explosion bile oyunu bitirmek için yeterli olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan Görgülü

Birazcık oyundan anlayan birileri hazırlasaymış listeyi bari. Gereksiz vakit harcanmış.