Görüş Bildir
Haberler
Emekli Maaş Zam Farkı Yattı mı? SSK ve Bağ-Kur 2022 Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

Emekli Maaş Zam Farkı Yattı mı? SSK ve Bağ-Kur 2022 Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

2022 yılında uygulanacak zam oranının açıklanmasıyla birlikte memur ve emekliler zam farklarını ne zaman alacağını araştırıyordu. Her ayın 15’inde maaşlarını alan memurlar, zam farklarını bu ay alamadı. Ancak zam farklarının emeklilere yatırılması bekleniyor. Peki maaş zam farkları ne zaman yatacak? Konuya ilişkin güncel bilgiler haberimizde yer almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Binlerce memur ve emekli vatandaş zam farklarının ne zaman ve hangi tarihte yatırılacağını merak ediyor. Yapılan zam oranlarının açıklanması ile birlikte en düşük emekli maaşı 2500 TL olurken memurlara ise yüzde 30.5 oranında zam yapılmıştı. Peki 'Emekli maaş farkı ne zaman yatacak?

Memur ve Emekli Zam Farkları Yattı mı?

Memur ve Emekli Zam Farkları Yattı mı?

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak'ta alacaktı. Ancak ek zamla ilgili 8 maddeye ilişkin görüşmeler 18 Ocak Salı gününe ertelendiği için maaş farklı bu tarihe yetişmedi. Bu sebeple maaş farklarının bu hafta içinde görüşmelerin hemen ardından hesaplara geçmesi bekleniyor.

2022 Zam Farkları Ne Zaman Yatacak?

2022 Zam Farkları Ne Zaman Yatacak?

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklilerinin zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Şubat’ta alması bekleniyor.

Maaş farkı SSK emeklilerine 17-26 Ocak, Bağ-Kur emeklilerine 25-28 Ocak'ta yatırılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın