Görüş Bildir
Haberler
El Bab'dan Acı Haber: Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi

El Bab'dan Acı Haber: Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi

Onedio Medya
04.01.2017 - 23:58

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda Suriye'nin El Bab bölgesinde IŞİD teröristlerinin saldırısında şehit olan askerlerin sayısı ikiye yükseldi.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 134'üncü gününde El Bab merkezine ilerlemeye çalışan Özgür Suriye Ordusu güçlerine destek veren Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye IŞİD teröristleri saldırı düzenlendi.

Saldırıda 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Şehit askerin cenazesi ve yaralı askerler Kilis ve Gaziantep'teki hastanelere getirildi.

Ancak yaralı askerlerden biri daha tedaviye alındığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Bugünkü saldırıda şehit olan asker sayısı 2'ye yükselirken, yaralı 2 askerin tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

Hava harekâtında 14 IŞİD'li öldürüldü

Hava harekâtında 14 IŞİD'li öldürüldü

Öte yandan TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, Suriye'nin kuzeyindeki Bzaghah, Kabr Al Mukri, Suflaniyah ve Zammar bölgelerine hava harekatı düzenlendi.

Hava harekatında, terör örgütü IŞİD mensuplarının barınma yeri, savunma ve silah mevzisi olarak kullandığı tespit edilen 12 hedef ateş altına alınarak imha edildi. 

İlk değerlendirmelere göre, 14 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın