Görüş Bildir
Haberler
Ece Sükan'dan Cem Yılmaz Açıklaması

Ece Sükan'dan Cem Yılmaz Açıklaması

Meltem Sevim
05.01.2014 - 10:07

Ece Sükan'dan Cem Yılmaz Açıklaması

Ece Sükan: Cansu’yla konuştum Cem’e döneceğini sanmıyorum.

Cem Yılmaz'la Ahu Yağtu'nun 31 Aralık'ta boşanmasının ardından sürpriz ayrılıkla ilgili dikkat çekici iki iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde konuşulan bir dedikoduya göre; Yılmaz, bir süredir Ahu Yağtu'nun yakın arkadaşı Ece Sükan'la görüşüyordu. Yağtu ikilinin cep telefonu mesajlarını yakalayınca evlilik sona erdi. Bir diğer iddia da Yılmaz'ın eski sevgilisi Cansu Dere'yle yeniden görüşmeye başladığı ve Yağtu'nun durumu öğrenince ayrılmak istediği yönündeydi.

Sükan, ünlü komedyenle yurtdışında gizli gizli buluştuğu yönünde çıkan haberlerle ilgili şöyle konuştu: ''Cem'in eski sevgilisi Cansu (Dere) benim çok yakın arkadaşım. Sabahtan beri konuşup, gülüyoruz. Saçma sapan bir senaryo üretmişler. İki yıldır Ümit'le birlikteyim. Ağustos ayında evleneceğiz. O böyle şeylere alışkın değil, çok kızıyor.

Cansu'yla birliktelikleri sırasında bile Cem'in cep telefonu numarası bende yoktu. Bir araya geldiğimiz zamanlarda güler eğlenirdik ama o kadar. Öyle bir diyaloğumuz yok yani. Sabahtan beri Ümit'le böyle bir haberin amacının ne olabileceğini konuşuyoruz. Cansu'yla da konuştuk. O da ne olduğunu anlayabilmiş değil. Açıkçası Cansu'yla olmasını isteriz ama Cansu'nun Cem'e döneceğini sanmıyorum.'

En Son Haber

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/ece-sukanda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?