Görüş Bildir
Haberler
Ebru Gündeş 3 Saat İfade Verdi

Ebru Gündeş 3 Saat İfade Verdi

yelda kahveci
01.01.2014 - 13:29 Son Güncelleme: 01.01.2014 - 20:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebru Gündeş, 3 Saat İfade Verdi

Dün akşam saatlerinde Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gelen Ebru Gündeş ve ağabeyi yaklaşık 3 saat boyunca kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdi.

FAZLI MERT | ZAMAN

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_ebru-g...

Ebru Gündeş'e Reza Zarrab Sorgusu...

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in, eşi Reza Zarrab'ın tutuklandığı yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında ifadesine başvuruldu. Ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ve avukatı Şeyda Yıldırım ile birlikte akşam saatlerinde emniyete giderek ifade veren ünlü sanatçı, yeni yıla 20 dakika kala serbest bırakıldı.

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta tutuklanan iş adamı Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in akşam saatlerinde ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte Mali Şube ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne davet edildi. Avukatı Şeyda Yıldırım ile birlikte emniyete giden ünlü sanatçı Gündeş ve ağabeyi, yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında ifadelerinin alınmasının ardından saat 23:40 sıralarında serbest bırakıldılar.

Ünlü şarkıcının gözaltına alındığı haberini avukat Ali Rıza Dizdar da, Twitter üzerinden 'Galiba G. gözaltında' şeklinde duyurdu.

Eşi Reza Zarrab'ın yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanıp Metris Cezaevi'ne konmasının ardından zor günler geçiren Ebru Gündeş bütün yılbaşı programlarını iptal etmişti. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına da katılmayan ünlü sanatçı Gündeş, savcılık izniyle her gün eşinin tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'ne yaptığı ziyareti dün gerçekleştirmemişti.

Mynet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0