Görüş Bildir
Haberler
Düşman Başına: Seks Mesajı Atayım Derken Kendi Kuyusunu Kazan 13 Rezil İnsan!

etiket Düşman Başına: Seks Mesajı Atayım Derken Kendi Kuyusunu Kazan 13 Rezil İnsan!

Gozex
27.11.2016 - 12:26

Biri rezil mi dedi? Gönderdikleri ya da aldıkları mesaja bin pişman olan bu insanlarla BuzzFeed'de karşılaştık. Hikayeleri komik oldukları kadar talihsiz de.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/annakopsky/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fotoğraf.

Uzun mesafe ilişki yaşadığım erkek arkadaşımla telefondaydım. Okuldan bir kızla iş hakkında konuşurken aynı zamanda sevgilime fotoğraf atıyordum. Alt kısmımın fotoğrafını çekip attım. Sevgilim onun eline ulaşmadığını söyleyince en büyük korkum başıma geldi. Fotoğrafı kıza göndermişim! Telefona bakarak çığlık attım ve anında özür diledim. Sıkıntı yapmadı ancak umarım bir daha onunla hiç karşılaşmam.

2. Mormon aile.

Sevgilim de ben de lisedeyiz. İlk deneyimimizi yaşamadık henüz ama bazen mesajlaşıyoruz. En müstehcen konuşmamızın ardından nereden estiyse ailesi (ki aşırı muhafazakar ve Mormonlar) telefonunu kontrol etmeye karar vermiş. Oğullarıyla konuşmak yerine benim evime gelip konuşmalarımızın ekran görüntülerini aileme gösterdiler.  O günden beri birbirimize cinsel içerikli mesaj atmadık.

3. İspiyoncu kardeş.

3. İspiyoncu kardeş.

Bir gün partnerimle birbirimize seksi mesajlar atıyorduk. Tam işler kızışmışken, babaannesine aldığı örgü ceketin fotoğrafını attı. Hemen ardından 'Sence babaannem beğenir mi?' sonra 'Has.. bekle bi' saniye.' mesajı attı. Yanlışlıkla ceket fotoğrafını bana, çıplak fotoğrafı da kız kardeşine atmış. Kız kardeşi annesine söylemiş. Bir süre görüşmemize izin vermediler.

4. Sabit hat.

Kocam ve ben çıkmaya başladığımızda hala ailemle yaşıyordum. Bir sabah işe giderken bana seksi mesaj atacağım diye ailemin sabit hattına atmış. Babam telefonuma sabah 6.30'da cevap verdi. Robot gibi bir sesle 'Çok kötü bir kız oldun! Cezanı çekmek ve eğlenmek için çabuk benim odama.' dedi. Babam komik olduğunu düşünmüş, ben kalp krizi geçiriyordum.

5. Anne!!

Bir keresinde annemden sevgilisine göndermesi gereken cinsel içerikli bir mesaj aldım. Mesajda 'Umarım elinde kaşıntımı giderecek bir şeyler vardır, bilmem anlatabiliyor muyum?' yazıyordu. Bana yanlışlıkla mesaj atıp atmadığını sorduğumda 'En azından temiz versiyonu sana denk gelmiş.' dedi. Hayatımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sahte numara.

Bilinmeyen bir numaradan mesaj aldığımda lise birinci sınıftaydım. Önceki gece tanıştığı kızın ona yapmasını istediği şeyleri bol bol imla hatasıyla ve fazla detaylı bir şekilde anlatan bir mesajdı. Zavallı adama kızın sahte numara verdiğini açıklamam saatlerimi aldı ve 14 yaşında olduğum için başka biri mesajı görse başı belaya girebilirdi.

7. Snapchat faciası.

7. Snapchat faciası.

Avustralya'ya dört haftalığına geziye gitmiştim, bu yüzden sevgilime tamamen çıplak bir snap attım ve bir dakika sonra 'Onları hikayene koyduğunun farkında mısın?' yazan bir mesaj aldım. Kaldırmadan önce üç kişi görmüş: en yakın arkadaşım, erkek arkadaşım ve.. onun erkek kardeşi. ABV

8. Sosisli sosu.

Çok çekici bulduğum çocukla yeni konuşmaya başlamıştık. Gayet normal ve komik bir çocuktu, ya da ben öyle sanıyordum. Bir gün suratımdan sosisli sosu yalıyormuş gibi rol yapmaya başladı. Çaktırmadım ama hayatımda daha önce hiç bu kadar iğrenmemiştim.

9. Pardon yaa...

9. Pardon yaa...

Haftaya beni görmeye gelecek olan çocuğa mesaj atıyordum. Ne kadar heyecanlı olduğumu sordu ben de 'beklerken ıslandığımı' söyledim. Çok hoş bir mesaj olabilirdi...eğer yanlışlıkla lezbiyen patronuma atmamış olsaydım. Sonraki gün iş yeri çok garipti.

10. Lezzetli fasulyeler?

10. Lezzetli fasulyeler?

Bir keresinde annemden yanlışlıkla 'Mercimeği fırına vermek ve sana lezzetli fasulyeler tattırmak için sabırsızlanıyorum.' yazan bir mesaj aldım. Hala lezzetli fasulyeler kısmından endişeleniyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anne çılgınlığı.

Kocam yurt dışında çalışmaktaydı ve eve dönüyordu. Geldiğinde ona ne yapacağımı detaylı bir şekilde anlattığım bir mesaj attım. Mesajı yanlışlıkla annesine gönderdim, halbuki kadına oğlunun akşam burada olacağını haber verecektim. 'Yazıyor' işaretini gördüğümde hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Komik tarafından baktığı halde oğlunun mutlu olmasına sevindi.

12. iCloud.

12. iCloud.

Bir çocuğa seksi mesaj atarken babam da iCloud'u kuruyormuş. Mesajlarımızın tümü babama gitti ve çocuk durmadan mesaj atıyordu. Babamın telefonu kızına gelmesi gereken cinsel mesajlarla titreyip durdu. OFFFF.

13. En kötü Cadılar Bayramı.

13. En kötü Cadılar Bayramı.

Bir Cadılar Bayramı'nda hoşlandığım çocukla mesajlaşıyordum. 'Bir şeyler' yapmak için yanıma geleceğini söyledi. Pis konuşarak ve benim ona beni ne kadar tahrik ettiğini sürekli tekrarlamamla yaklaşık bir saat konuştuk. Yola çıktığını söyleyip bir saat gelemeyince meraklandım. Sonra ondan 'Özür dilerim arkadaşlarım telefonu elimden aldılar o ben değildim.' diyen bir mesaj aldım. Gecenin kalanı boyunca mesaj atmadı. Rezillik.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
109
97
29
28
21
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Katilice

#7 sdfbshfbdshjfk Ayy gerçekten en korktuğum şey yanlış gruba mesaj atma olayı da var.... Benim bi arkadaşım snapchatten yarı çıplak bi videosunu bana atmışt... Devamını Gör

goofy

atmayıverin woyn o zaman

Pasif Kullanıcı

Dikkatli olacaksın kardeşim bir şey yolluyorsan bakacaksın önce doğru mu değil mi kasfnas