Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "Kadıköy'e Gitmek İstiyorum"

Dursun Özbek: "Kadıköy'e Gitmek İstiyorum"

Enver K.
23.10.2015 - 14:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisinin dostluk içinde geçeceğine inandığını söyledi. 

Pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı değerlendiren Özbek şunları söyledi:

'Bizim artık bazı yıpratıcı, Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınmamız lazım. Ben bu manada kendi yönetimimi hazırladım.

Pazar günkü maç Türk futbolu için çok önemli bir derbi. Dostluk içinde geçeceğini ümit ediyorum ve bekliyorum. Kadıköy'e gitmek istiyorum. Şartların da oluşmasını bekliyorum. Pazar akşamı görüşürüz. Fenerbahçe'den davet beklemiyorum. Birkaç husus var. Onların oluşmasını bekliyorum.'

Futbol anlamında istedikleri düzeye henüz ulaşmadıklarını ifade eden Özbek, 'Sezon başladığı zaman takımların performansı belli bir süre için de zirveye çıkıyor. Galatasaray başladığı dönem de performansını tam manasıyla oluşturamamıştı ama biz emindik bu seviyeye geleceğinden. Tam istediğimiz düzeyde değiliz, biraz daha yukarı çıkması lazım. Bundan sonra Galatasaray taraftarı yılmayan, mücadele eden bir Galatasaray izleyecek. Taraftarlarımız merak etmesin. Onların özlediği şampiyon Galatasaray'ı çok kısa sürede en üst seviyedeki performansa eriştireceğiz' dedi.

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer ise, 'Bir maçta galip gelinmesi veya mağlup olunmasıyla Galatasaray'daki iyiye gidiş kesinlikle sekteye uğramayacaktır. Zaten Galatasaray her maçı kazanmak için sahaya çıkar ve biz de Kadıköy'e çıkıp bir aksilik olmazsa 3 puanımızı alıp döneceğiz. Fenerbahçe deplasmanında 16 yıldır kazanamamamız çok kritik bir durum değil' dedi.

Derbi maçta takımlarına güvendiklerini aktaran sarı kırmızılı yönetici, 'Biz Fenerbahçe karşısında üç puanımızı alırız. Keyifli bir galibiyet olmasını bekliyoruz. İnşallah oradan galibiyetle döneceğiz. Yağmurlu havada körlemesine gidilen bir durum yok. Bu maçın sonucu ne olursa olsun, biz zaten her zaman ligi şampiyon olarak göğüslemek için çalışıyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0