Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Konuştuğu Çocuk Bulundu mu?

Dünyanın Konuştuğu Çocuk Bulundu mu?

Mustafa Boztepe
26.01.2016 - 17:05 Son Güncelleme: 26.01.2016 - 18:57

Poşetten yapılmış olan Messi formasını giyerek sosyal medyada ilgi odağı olan, Lionel Messi'nin de ulaşmak istediği o çocuk bulundu. İsmi Murtaza Ahmadi olan çocuk Afganistan'da yaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Poşetten yapılmış Messi forması giyerek sosyal medyada geniş bir kitleye ulaşan çocuğun yüzü ve kim olduğu merak ediliyordu. 

Irak’ta yayın yapan K24 TV isimli bir televizyon fotoğraftaki çocuğu bulduğuna dair haberler yayınlamış, ancak bunun doğru olmadığı sonradan ortaya çıkmıştı.

Ancak bu sefer çocuğun gerçek kimliği ortaya çıktı. Herkesin merak ettiği o minik Messi hayranının Murtaza Ahmadi isimli Afganistan'da yaşayan bir çocuk olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba Arif Ahmadi oğlunun gerçek bir Messi hayranı olduğunu söylerken, “Evet, oğlum Messi’yi çok seviyor. Ama ona bir forma almam çok zor. Çünkü ben basit bir çiftçiyim. Ancak oğlum artık ünlü olduğunu biliyor ve durumdan çok memnun” dedi.

BBC

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
44
28
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Messi bu çocuğu kurtarsın bir şey yapsın. Bu çocuk hem fakir hem çiftçi hem eli yüzü güzel. Yani "bacha bazi"(oğlan oyuncak) için ideal aday:(( Ailesinden al... Devamını Gör

Fez

bune anasını sikim :DASsas

Kavinsky

Ne ırağı lan bildiğin moğol coğrafyasından bunlar.Bir yanlışlık olmasın ?

infinite

türkmen

mesut binici

Ne kadar önemli memleketi çocuk işte Messiyi sevmiş kendi çapında onla bir bağ oluşturmuş mutlu olmuş