Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın İlk Sesle Kontrol Edilebilen Kulaklığı – Earity

Dünyanın İlk Sesle Kontrol Edilebilen Kulaklığı – Earity

Normal is Good
14.11.2014 - 15:09 Son Güncelleme: 14.11.2014 - 17:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın İlk Sesle Kontrol Edilebilen Kulaklığı – Earity

Evet yanlış duymadınız. Dünyanın ilk sesle kontrol edilebilen kablosuz kulaklığı Earity 2015 yılının başında piyasaya çıkıyor.

Eski ağır headphone’larınızı bir kenar bırakın ve Earity‘nin inanılmaz ses kalitesi ve dikkat dağıtıcı unsurları eleyen teknolojisi ile tanışmaya hazır olun.

Earity teknolojisi, cep telefonu ve diğer mobil cihazlar sebebiyle trafikte yaşanan kazaların ve ölümlerin azaltılması amacıyla hayata geçirilmiş bir proje. Amerikada günün herhangi bir saatinde arabada cep telefonu kullanan kişi sayısı 660.000! Bu inanılmaz rakam, ölümlü kaza ihtimalini %400 oranında arttırıyor. Amerika’da her 30 saniyede bir kişi dikkat dağınıklığı yüzünden kaza yapıyor.

Earity önemli ölçüde bu riski azaltıyor. Bu küçük kulaklık, kulağa tam olarak oturarak ve dikkatinizin dağılmasına izin vermeden arayan kişinin kim olduğunu kulağınıza fısıldıyor. Görüşmeyi kabul edip etmemek size kalmış. Bunu yaparken herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok. Evet veya hayır diyerek gelen aramayı kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Sesli komut alabilme özelliği sayesinde dikkatinizi yoldan ayırmak zorunda kalmıyorsunuz.

Sadece 7 gram ağırlığında olan Earity, kulağa tam olarak oturması sayesinde spor yaparken veya herhangi bir aktivite esnasında, kıpırdamadan ve sizi rahatsız etmeden kulağınızda duruyor. Dünyanın en küçük ve hafif kulaklığı ile karşı karşıyasınız. Ayrıca gürültü önleyici özelliği (noise isolation) ise üst düzey.

Kulaklığın tam dolu bir şarj ile 20 gün çalışabilmesi büyük bir artı olarak göze çarpıyor. Bu alanda piyasada bulunanlar arasında en iyilerinden biri.

Kaynak: http://www.normalisgood.net/dunyanin-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın