Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Küçük Tarayıcısı Hedefine Ulaştı

Dünyanın En Küçük Tarayıcısı Hedefine Ulaştı

Caner
22.06.2014 - 15:07 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 17:38

Dünyanın En Küçük Tarayıcısı Hedefine Ulaştı

Hızla gelişen teknolojiden tarayıcılar da nasibini aldı. Ünlü bağış toplama sitesi Kickstarter'da başlatılan dünyanın en küçük kablosuz tarayıcısı olarak nitelendirilen proje hedefine ulaşmayı başardı. PocketScan adını taşıyan kablosuz tarayıcı kullanıcılara kompakt yapısı sayesinde kolay kullanım vaat ediyor.

Dünyanın en küçük kablosuz tarayıcı olarak ön plana çıkan Pocketscan'ı her yerde her durumda kullanabilmek mümkün. Kullanıcılar herhangi bir içeriği Pocketscan ile kısa bir süre içerisinde iPad ve bilgisayara taşıyabiliyor. Henüz beyaz renk seçeneği ile gelen söz konusu ürünü kullanmak için sadece mevcut olan tek tuşa tıklamanız yeterli. Bluetooth bağlantısını kullanan cihazın bataryası ise 400 tarama işlemine kadar dayanabiliyor. Ayrıca cihaz, 30 farklı dili destekliyor.

Kompakt yapısı sayesinde elde taşınabilir olan Pocketscan için Kickstarter'da 50.000 dolar hedef konuldu. Söz konusu proje bitimine 24 gün kalmasına rağmen 190.990 dolar bağış toplamayı başardı. Ürün , ayında tüketiciler ile buluşacak.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Do...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0