Görüş Bildir
Haberler
Dunga'dan Felipe Melo Açıklaması

Dunga'dan Felipe Melo Açıklaması

Fatih
11.11.2014 - 18:41

Dunga'dan Felipe Melo Açıklaması

Brezilya'nın teknik patronu, Türkiye ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Dunga , Türkiye ile oynanancak hazırlık maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye maçındaki dizilişle ilgili bir bilgi veremeyeceğini belirten Dunga, 'Kim nerede en iyi oyunuyorsa orada oynayacak. Takımda kimsenin forması garanti değil. Kim hak ederse o formayı alacak. Türkiye karşısına da ideal 11'imizle çıkacağız.' dedi.

Dunga, 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye ile oynanan maçlara da değinirken, şöyle konuştu: 'O turnuvadaki ilk karşılaşma bizim için çok önemliydi. Çok zorlanmıştık çünkü Türk takımında çok kaliteli oyuncular vardı. Şu anda da öyle. Maçla ilgili neler olacağını söylemek zor.'

Almanya karşısında Dünya Kupası'nda alınan ağır yenilginin yarattığı olumsuz havayı dağıtmanın zor olduğunu fakat en iyi şekilde mücadelelerini devam ettirmek istediklerini de belirten deneyimli teknik adam, 'Kadromuz çok geniş. Rahatlıkla iki kadro kurabiliriz. Biz güzel bir kadro kurduk ve bunu devam ettirme amacındayız.' diye konuştu.

Dunga, Galatasaray forması giyen Felipe Melo'nun neden kadroda olmadığıyla ilgili bir soruya ise şöyle yanıt verdi: 'Şu anda takıma alınabilecek birçok oyuncu var. Hepsini bu şekilde yorumlarsak bunun sonu gelmez. Takıma giren isimlerin neden alındığını sorarsanız hepsini cevaplayabilirim. Bunun dışında soruları cevaplamak zaman alır. Benim seçimim bu yönde oldu.'

Türk taraftarının ateşli bir profile sahip olduğunu bildiğini de sözlerine ekleyen Dunga, 'Ama bu durumun bizi o kadar da etkileyeceğini sanmıyorum. Takımımızdaki oyuncular dünyanın her yerinde çok ciddi deplasmanlara gidiyorlar. Burada da sakin kalacaklarını ve etkilenmeyeceklerini düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın