Görüş Bildir
Haberler
Düğün İçin Geldi, Denizde Can Verdi

Düğün İçin Geldi, Denizde Can Verdi

Archer
01.08.2014 - 14:13 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 14:14

Antalya'ya kuzeninin düğünü için gelen 22 yaşındaki Mehmet Doğaç Çelik, dün akşam girdiği denizden bir daha çıkamadı. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'nin gece boyunca aradığı gencin cesedi sabah saatlerinde Konyaaltı Sahili'nde bulundu.

Antalya'daki kuzeninin düğünü için önceki gün İzmir'den ailesiyle birlikte kente gelen Adnan Menderes Üniversitesi İşletme 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Doğaç Çelik, dün akşam saatlerinde ailesiyle konyaaltı Sahili'ne gitti. Denize giren gençten bir süre sonra haber alamayan annesi ve kız kardeşi, önce sahildekilerden, sonra da polisten yardım istedi.

Deniz Polisi'nin ve Sahil Güvenlik ekibinin zodyak botlarla sahili kontrol etmesine rağmen bulunamayan Çelik için bugün Sabah saatlerinde tekrar arama yapıldı. Denizden 20 metre açıkta 4 metre derinliğinde bir karartı olması nedeniyle bölgeyi kontrol eden Deniz Polisi gencin cansız bedenine ulaştı. Zodyak botla Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'na getirilen Mehmet Doğaç Çelik'in cenazesini teşhis için gelen kuzenleri ve yakınları güçlükle ayakta durabildi. Ailesine ilk anda öldüğü söylenmeyen Mehmet Doğaç Çelik'in cesedi incelemelerin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/dugun-icin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0