Görüş Bildir
Haberler
Düelloda Kazanan Milan Oldu

Düelloda Kazanan Milan Oldu

Fatih
14.09.2014 - 23:41

Düelloda Kazanan Milan Oldu

Serie A'da Milan iki takımın da 10'ar kişi kaldığı maçta deplasmanda Parma'yı 5-4 mağlup etmeyi başardı.

Yeni sezona Filippo Inzaghi yönetiminde başlayan Milan ikinci haftada Parma'ya konuk oldu. İki takımın da dengeli başladığı mücadelede ilk golü konuk Milan 25. dakikada Bonaventura ile buldu. Ancak ev sahibi bu gole iki dakika sonra tecrübeli golcüsü Cassano ile yanıt verdi.

1-1'den sonra oyunda ağırlığını daha fazla hissettirmeye başlayan Milan 37'de Honda ile öne geçerken 45. dakiakda Menez'in attığı penaltı golüyle de soyunma odasına 3-1'in avantajı ile gitmeyi bildi.

İkinci devreye hızlı başlayan ev sahibi Parma 51'de Felipe'nin golü ile farkı bire indirirken Milan'da 58. dakikada Bonera ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Bir kişi eksik olmasına rağmen oyundan düşmeyen Milan 68. dakikada farkı yeniden ikiye çıkartırken beş dakika sonra ise Parma Lucarelli ile bu gole yanıt verdi.

79. dakikada ceza sahası içinde kaptığı topta kalecinin sağından atıp solundan geçen Menez harika bir topuk vuruşu ile skoru 5-3'e getiren isim oldu. Parma 89'da De Sciglio'nun kendi kalesine attığı umutlanırken Milan sahadan üç puan ile ayrılan taraf oldu.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Duelloda-kazan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın