Görüş Bildir
Haberler
Drogba'dan Çok İlginç Sneijder İtirafı

Drogba'dan Çok İlginç Sneijder İtirafı

Batuhan
17.01.2014 - 13:12

Drogba'dan Çok İlginç Sneijder İtirafı

'Sneijder beni öldürecekti' bu sözler Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba'ya ait. Kulüp televizyonuna samimi açıklamalarda bulunun Drogba, Chelsea ile çok zorlu iki maç yapacaklarını söyledi.

Galatasaray’ın süper yıldızı Didier Drogba, kulüp televizyonunda yayınlanan 'Big Legend' programına konuk oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek gruptan çıktıkları maçtaki taraftara övgüler yağdıran Drogba, 'Karşılaşmanın ertelenmesinin ardından, ikinci günde taraftarın olmayacağını düşünüyorduk ancak herkes gelmişti. Kulüp ve bizim için harika bir gündü' dedi.

Juventus maçında Sneijder ile arasında geçen bir konuşmayı aktaran yıldız oyuncu, 'Sneijder oyun içinde sürekli bana topu ona göndermem için bağırıyordu. Tek şansım topu ona vermekti, yoksa beni öldürecekti. O pastan sonra harika bir gol attı. Bu gol de bize bir üst turu getirdi' diye konuştu.

Galatasaray'ın, eski takımı Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmelerini değerlendiren Drogba, 'Hayatımın sekiz yılı Chelsea'de geçti. Hiç bir takımda bu kadar uzun zaman geçirmemiştim. Benim açımdan çok özel bir maç olacak. Chelsea'yi geçmek kolay değil. Teknik direktörü, oyuncuları iyi tanıyorum. Bu avantaj olabilir mi, futbol bu, bilemezsiniz. Öncelikle İstanbul'da bir şeyler yapmamız lazım' ifadelerini kullandı.

Chelsea'de oynadığı dönemi hiç bir zaman unutamadığını ve unutmayacağını söyleyen yıldız futbolcu; 'orası adeta benim evim oldu. Orada sanki gözüm kapalı bile gol atabiliyordum. Stadı çok iyi tanıyorum. Chelsea'den zirvedeyken ayrıldım' diye konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın