Görüş Bildir
Haberler
Driveclub Yeni Detayları Ve İlginç Ps Plus Özelliği

Driveclub Yeni Detayları Ve İlginç Ps Plus Özelliği

Onedio Medya
08.05.2014 - 17:10

Driveclub Yeni Detayları Ve İlginç Ps Plus Özelliği

Birlikte yarış, birlikte kazan! Peki bu şekilde nasıl olacak?

YAZAN

Pozan Erten

Yarış oyunlarının yeni nesildeki değişiminin öncüsü olacağını söyleyen Sony özel oyunu DriveClub için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yapılan açıklamalara göre oyunda 5 bölge, 55 ayrı pist, 50 ayrı araç olacak! Bununla beraber oyunun bir normal sürümü bir de PS Plus üyelerine özel sürümü bizleri bekliyor. Ps Plus üyelerine ücretsiz olacağı daha önce açıklanan oyunun bu konuda verdiği yeni bilgilere göre işler biraz değişiyor.

PS Plus üyeleri oyunu ücretsiz olarak indirebilecek ama bu sürümünde sadece tek bir bölgeye ait 1 bölge, 11 adet pist ve 10 adet araç bulunacak. Bütün içerikten faydalanmak isteyen Plus üyeleri 49$ ödeyerek orjinal içeriğe sahip olabilecekler. PS Plus üyeleri yaptıkları bu ödemenin ardından eğer Plus üyeliklerini devam ettirmezlerse bu içerikten yeniden üye olana kadar faydalanamıyacaklar. Bir yandan oyunun full sürümünü dijital ya da kutulu olarak bu fiyattan 10$ fazlasına da almak mümkün. Sony ilginç bir politika uyguluyor bu oyun üzerinde, anlamak pek mümkün değil.

Oyuncuları bir şekilde ikiye ayırdıkları bu ilginç sistemi anlattıkları bir de video yayınladılar, aşağıdan izleyebilirsiniz,

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/37263-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın