Görüş Bildir
Haberler
Dortmund'un Nuri Planı

Dortmund'un Nuri Planı

Fatih
11.03.2014 - 21:30

Dortmund'un Nuri Planı

Borussia Dortmund’un, Real Madrid’den Nuri Şahin’i kiralarken yapılan anlaşmadaki satın alma opsiyonunu devreye sokmaya hazırlandığı ifade edildi.

Borussia Dortmund’un, Real Madrid’den Nuri Şahin ’i kiralarken yapılan anlaşmadaki satın alma opsiyonunu devreye sokmaya hazırlandığı ifade edildi.

Alman gazetesi Bild’in haberine göre; Borussia Dortmund, Nuri Şahin ile yeni bir sözleşme yapmanın eşiğine geldi. 25 yaşındaki Nuri Şahin’in Real Madrid tarafından belirlenen bonservis bedelinin 7 milyon Euro civarında olduğu ve Borussia Dortmund ’un yaz aylarında bu transfere resmiyet kazandıracağı kaydedildi. Ayrıca, milli futbolcunun 3 milyon Euro civarındaki yıllık ücretinde iyileştirmeye gidileceğine değinildi.

'Acıklı bör öykü değil'

Ligde Freiburg’a karşı oynadıkları deplasman maçında oyundan alınması sonrası Nuri Şahin ile Jürgen Klopp arasında yaşanan gerginlik ise Alman teknik adamın son yaptığı açıklama ile tatlıya bağlandı. Söz konusu olayın büyütülmemesi gerektiğini vurgulayan Klopp, şu ifadelere yer verdi:

“Ne yazık ki, konuştuğum sırada nasıl göründüğümü fark ediyorum. Acıklı bir öykü değil.”

Borussia Dortmund menajeri Michael Zorc da “Özellikle Nuri açısından hayal kırıklığına uğratıcıydı” diyerek bu konu hakkındaki görüşlerini aktardı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/almany...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın