Görüş Bildir
Haberler
Dortmund FIFA'yı Tanımıyor

Dortmund FIFA'yı Tanımıyor

Fatih
16.05.2014 - 00:07

Dortmund FIFA'yı Tanımıyor

Torino'nun sportif direktörü Alberto Barile, Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan Borussia Dortmund'u ağır suçladı.

Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski’yi ezeli rakibi Bayern Münih’e kaptıran Borussia Dortmund, yıldız golcünün yerini bir an önce doldurmak istiyor.

Lewa’nın yerine düşünülen en önemli aday olan Ciro Immobile’nin transferinde ise sıkıntılar bitmek bilmiyor. Bonservisi Juventus ve Torino’nun elinde bulunan ve bu sezon Serie A’da gol krallığı yarışında zirvede olan Immobile için devreye giren Alman devi hakkında SPOX’a açıklamalarda bulunan Torino Sportif Direktörü Barile, “Bir önceki cuma Dortmund, sadece Juventus ile görüştü sonrasında da Immobile veya onun bir yakını ile görüştü. Ancak o bizim oyuncumuz.” dedi.

Alman ekibinin transfer adımlarına şaşkınlıkla baktığını söyleyen Barile, “Daha da önemlisi Immobile bizim formamızı giyiyor. Dortmund hangi akla hizmet sadece Juventus ile transfer görüşmesi yapıyor merak ediyorum. Her türlü Dortmund’un bu transfere yaklaşımı FIFA kurallarını hiçe sayıyor. Ne Atletico Madrid ne de Dortmund bizim kapımızı çaldı. Floransa’da pazar günü önemli bir maçımız var. Bu maç bizim için çok önemli ve bize zarar verecek bu tip hikayeler ile uğraşmak istemiyoruz.” diye konuştu.

Ciro ile sezon sonunda durumunu konuşacaklarını da sözlerine ekleyen sportif direktör, “Eğer gerçekten bizden ayrılmak istiyorsa onun yoluna engel çıkarmayız. Angelo Ogbonna da geçen sezon sonunda bize geldi ve transfer olmak istediğini söyledi. Biz de onun Juventus’a transferine izin verdik. Bizimle kalması onun yararına olur. Burada bir aile gibiyiz ve onunla çok iyi bir iletişim içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/16/dortmun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın