Görüş Bildir
Haberler
Doksanlı Yılların Başında Ergen Olanların Bugün "Erken Boşalmasının" 3 Temel Sebebi

Doksanlı Yılların Başında Ergen Olanların Bugün "Erken Boşalmasının" 3 Temel Sebebi

Merve Ç.
28.01.2015 - 16:08 Son Güncelleme: 28.01.2015 - 16:23

90’ların başında ergen biri olarak, çevremde bu türden bir iddiayı ispat edecek yeterli kişi sayısına sahibim ve yaptığım gizli araştırma sonucunda dehşet içerisinde gördüm ki 90’ların başında ergen olan her yüz kişiden 95’inde erken boşalma sorunu görünüyor. Bu sonucu birçok şeye bağlayabilirim; 80 darbesi sonrası yetişen apolitik gençlikten, Calimero’ya, Clemenitne’den, Tutti frutti’ye uzanan geniş bir yelpazede olayı değerlendirdim ve kendime göre bir sonuca vardım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 90’ların başında ergen olanların yaşadığı erken boşalma sorununun en temelinde yatan unsur ebeveynlerin bilinçsizliği.

Bugünün ergenleri şanslı çünkü anne babaları 90’lı yılların ergenleri, kendi çektikleri sıkıntıları iyi bildiklerinden çocukları ile empati kurabiliyorlar. Mesela selamsız sabahsız dingonun ahırına girer gibi ergenin odasına dalmıyorlar. Kapı vurma adeti ebeveynler arasında yaygınlaştı. 90’ların başında annenin babanın nereden çıkacağı belli olmazdı, odanda (varsa) Penthouse’ı yere yayıp çalışmaya başlamışken, pat diye odaya birisinin dalması son derece olağandı. Hal böyle olunca 90'lar gençliği tilki uykusu uyur gibi tek kulağı kapıdayken işini görmeye çalışırdı. Bir elleri önlerinde, ayakları aniden açılmasın diye kapının altında, kulakları evin seslerine konsantre olmuş durumda mastürbasyon yapardı. E böyle olunca da, bu yüksek adrenalin seviyesi boşalmanın ortalama 1-3 dakika arasında gerçekleşmesi sonucunu doğuruyordu.

2. Gençliğin elde olmayan aceleciliği

Hakeza aynı şekilde, gecenin bir yarısı izlenen Tutti frutti’de, kırmızı noktalı filmlerde bir şeyler yapabilmek için ebeveynin uyuduğundan emin olmak, kalkarlarsa seslerini duyabilmek için yine yüksek bir konsantrasyon gerekliydi. Gördüğümüz iki memeye karşın bel suyunu (90’larda böyle denirdi) ortalığa saçabilmek için harcadıkları efor, mastürbasyonun bizatihi kendisini gölgede bırakıyordu. Mesela şöyle söyleyeyim mastürbasyon yapınca bir ergenin beyninde 100 sinir hücresi aktif oluyorsa, bu esnada ortamı kolaçan etmek ve gereken tedbirleri almak için bir asgari 10.000 sinir hücresi teyakkuza geçiyordu. Hal böyle olunca, bu gerilimi, tansiyonu kaldırmayan beyin, kalbi, vücudu korumak için boşalmanın mümkün olduğunca kısa sürede gerçekleşmesini sağlıyordu (azami 1-3 dakika arası).

3. Bizzat 90'lı yılların kendisi

Şimdi size saçma gelebilir tüm bunlar, ama zaten siz altı ay boyunca tek mastürbasyon malzemesi olarak Penthouse’dan koparılmış bir çıplak kadın resmini kullanmak zorunda olmayı da bilmiyorsunuz ki? Redtube ayrı, Youporn, Youjizz ayrı, Brazzers, Xhamsters ayrı, yahu şimdinin Milliyet galerileri bile o zamanki gençlerin elindekilerden daha iyi. Malzeme yok, tesis yok, zaman yok, kapı çalan yok, Demirel, İnönü var, eee onlar erken boşalmayacak da kim erken boşalacak?

Sonuç:

Sabah gazetesinin verdiği Şamdan ekinde, Hıncal'ın 'pizzas' köşesine bakarken bir yandan ayaklarıyla kapıyı tutup, kulakları anne, babalarının ayak seslerinde mastürbasyon yapılmaya çalışılırdı. Gençlerin rekor denemeleri yaptığını duyardım, 20 saniye ile rekor Hamdi'nin elindeydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
21
20
6
3
3
2