Görüş Bildir
Haberler
Beyonce, Pink ve Shakira'yla Doğum Sonrası Popoları

Beyonce, Pink ve Shakira'yla Doğum Sonrası Popoları

28.01.2014 - 00:35 Son Güncelleme: 29.01.2014 - 14:22

Bu bir moral verme yazısıdır. Çalışınca başarılacağının ispatı, azmin zaferidir!

Kaynak: http://cicibebeler.com/kadin/anneler/...

“56. Grammy ödül törenine Beyonce damgasını vurdu.”

Bu klişe cümle, hemen hemen tüm haber sitelerinde vardı 27 Ocak Pazartesi sabahı. Her Grammy sonrası olduğu gibi “Ne yapmış acaba?” diye fellik fellik performansını aramak yerine, bu kez, tek bir noktaya odaklandım. Odaklandığım noktanın neresi olduğunu kestirmek güç olmasa gerek.

Pink… Ele avuca sığmayan yaramaz kız…

O da 3 yıl önce anne oldu. Göbek kaslarından hiçbir şey kaybetmeden doğurdu. Doğum izni yaptığı günlerde akrobasiye merak salmış. Grammy’de sahneye iplerle indi, kendini oradan oraya savurdu. Sayısız hareketten nasibimize düşeni aldık. Kalçaları gördük.

Yine de evde tavandan ip sarkıtıp kendinizi dolamaya çalışmayın. Mazallah çatı matı çökmesin. Ebru Şallı pilates DVD’si daha iyi bir seçenek o kıvama gelmek için.

“Bu ne şimdi yea, onlar star, o kadar para bizde olsa dünya güzeli oluruz” dediğinizi duyar gibiyim. O zaman mütevazı bir güzelimiz, tüplü televizyon Shakira’yı yapıştıracağım size hemen cevap olarak. Ki böyle bir başlıkta adını anmadan olmazdı. O, daha da taze anne… 35 yaşındaki annemiz doğumdan bir yıl sonra Rihanna düeti, yeni albümü ve bu pozuyla çıktı karşımıza.

YAZAR

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
benseno

Vücutlarında şişlik olmasın diye belirli bir haftaya gelindiğinde ameliyatla çoğu ünlü çocuklarını erkenden dünyaya getiriyor. Ülkemizde de bunu yapan ünlüle... Devamını Gör

Esin Yalçın

kadının,anneninde bir onuru,haysiyeti olmalı bu kadar da değil ...... ile gündeme gelmeyi alkışlamıyorum.Balerini,sanatçıyı,doktoru,hakimi,jimnastikçiyi alkı... Devamını Gör

Serdar Özcan

ulan milletin dogum sonrakı popolarını napalım niye böyle bir başlık açıyonuz amk kajesfd