Görüş Bildir
Haberler
Djokovic Yarı Finalde

Djokovic Yarı Finalde

Fatih
14.11.2014 - 19:11

Djokovic Yarı Finalde

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ATP Sezon Sonu Tenis Turnuvası'nda, son şampiyon Sırp Novak Djokovic, grubundaki üçüncü maçında Çek Tomas Berdych'i 2-0 yenerek, yarı finale yükseldi.

A Grubu'ndaki ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Djokovic, O2 Arena'da oynanan maça hızlı başladı ve iki kez servis kırarak 4-0 öne geçti. 2011 yılından bu yana O2 Arena'da maç kaybetmeyen 27 yaşındaki Djokovic, 31 dakika süren ilk seti 6-2 hanesine yazdırdı.

İkinci sette de rakibine karşı üstün performansını sürdüren Djokovic, ilk sette olduğu gibi ilk dört oyun sonunda durumu 4-0'a getirdi. Seti 6-2, maçı da 2-0 kazanan Sırp raket, grubu lider tamamlayarak, yarı finale adını yazdırdı.

2008, 2012 ve 2013 yıllarında turnuvada şampiyonluk sevinci yaşayan Djokovic, yarın yarı finalde kariyerinde ilk kez finallere katılma hakkı kazanan Japon Kei Nishikori ile karşılaşacak.

Berdych'i 2-0 mağlup eden Djokovic, bu galibiyetle sezonu dünya klasmanında ilk sırada tamamlamayı da garantiledi. Sırp tenisçiye, maçtan sonra düzenlenen ve antrenörü Boris Becker'in de katıldığı törenle kupa takdim edildi.

A Grubu'ndaki ikinci yarı finalist, bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak Stan Wawrinka-Marin Cilic maçının ardından belli olacak. Grubu ikinci sırada tamamlayan raket, yarı finalde yarın İsviçreli Roger Federer ile mücadele edecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/tenis/djokovi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın