Görüş Bildir
Haberler
Djokovic İsviçreli Rakibini Rahat Geçti

Djokovic İsviçreli Rakibini Rahat Geçti

Fatih
13.11.2014 - 00:57

Djokovic İsviçreli Rakibini Rahat Geçti

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ATP Sezon Sonu Tenis Turnuvası'nda son şampiyon Novak Djokovic, A Grubu'ndaki ikinci maçında İsviçreli Stan Wawrinka'yı 2-0 yendi.

O2 Arena'da oynanan ve 65 dakika süren karşılaşmanın ilk oyununda rakibinin servisini kıran geçen yılın yarı finalisti Wawrinka, ikinci oyunu da alarak 2-0 öne geçti. İlk ikisi sıfıra karşı olmak üzere üst üste 4 oyun alarak durumu 4-2'ye getiren dünya klasmanının bir numarası Djokovic, ilk seti 6-3 kazandı.

2011 yılından bu yana O2 Arena'da maç kaybetmeyen 27 yaşındaki Djokovic, ikinci seti 6-0, maçı da 2-0 kazanarak gruptaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maç boyunca 5 kez rakibinin servisini kıran Sırp raket karşılaşmayı 3 ace, 17 basit hata ve 13 doğrudan sayı getiren vuruşla tamamlarken, Wawrinka, 2 ace, 3 çift ve 29 basit hatayla oynadı.

Turnuvada yarın B Grubu'nda Japon Kei Nishikori ile Kanadalı Milos Raonic öğle seansında, İsviçreli Roger Federer ile İskoç Andy Murray ise akşam seansında karşı karşıya gelecek.

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/te...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın