Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır Emniyeti'nde 18 Polis Görevden Alındı

Diyarbakır Emniyeti'nde 18 Polis Görevden Alındı

Diyarbakır Emniyeti'nde 18 Polis Görevden Alındı

Diyarbakır Emniyeti'nde 18 polis görevden alındı. Görev yeri değişen polisler arasında geçen yıl düzenlenen operasyonlarla toplam 70 ton esrar ele geçiren narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünde görevli personel de yer alıyor.

DİYARBAKIR - Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından polis teşkilatında başlayan görevden almalar devam ediyor. Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in görevden alınmasının ardından önce 9 şube müdürünün yeri değiştirildi, sonra tüm emniyet müdür yardımcıları ile terör ve narkotik şubedeki müdür yardımcıları ile uzman polisler pasif göreve alındı.

Diyarbakır'da son bir haftada içinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Cem Çetin, bir yardımcısı, 1 komiser ile 14 uzman polis memuru görevden alındı. Çetin, Sur İlçe Müdürlüğüne gönderilirken yerine KOM müdürü atandı. Sur İlçe Emniyet Müdürü de görevden alınarak Özel Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevlendirildi. Özel Güvenlik Şube Müdürü ise Eğitim Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Cem yönetimindeki ekip Diyarbakır'da 2013 yılında yapılan 635 narkotik operasyonun bir çoğunu yönetmiş, operasyonlarda 89 ton esrar, 56 milyon kök Hint keneviri ele geçirilmişti..

Cihan

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/diy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0