Görüş Bildir
Haberler
Dijital Maraton - Dijital Pazarlama Sertifika Programı

Dijital Maraton - Dijital Pazarlama Sertifika Programı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’nin en kapsamlı “Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi” 20 Şubat 2016'da başlıyor!

Dijital Ajanslar Platformu tarafından düzenlenen “Dijital Pazarlama Uzmanlığı Eğitimi” Dijital Maraton, 20 Şubat 2016’da eğitimlerine başlıyor. Sektörde önemli bir ihtiyaç ve sık aranan bir pozisyon olan “Dijital Pazarlama Uzmanı” niteliğinde adaylar yetiştirmeyi amaçlayan program, teorik eğitimle birlikte pratiğe dayalı uygulamalar ve vaka analizlerini de içeriyor.

Dijital Maraton, dijital pazarlama konusunda deneyimli yeni nesil dijital ajansların kurucuları ve üst düzey yöneticileri tarafından kurgulandı. Dijital Maraton, “Dijital Pazarlama”, “Sosyal Medya Pazarlama” ve “SEO, SEM ve Analytics” olmak üzere üç farklı programdan oluşuyor. Katılımcılar, her biri 4 hafta / 28 saat sürecek olan 3 eğitim programını alarak Dijital Maraton’u tamamlayabiliyor veya sadece seçtikleri programı alarak istedikleri dalda uzmanlaşabiliyor. 

Sektörün lideri dijital ajanslar, profesyonel eğitmenler!

Dijital Maraton’da sektörün önde gelen dijital ajanslarının kurucuları, başkanları ve üst düzey yöneticileri eğitmen olarak yer alıyor. Ayrıca Dijital Maraton’a Türkiye’nin başarılı markalarından üst düzey yöneticiler de konuk olacak. 

Eğitmenler arasında Manajans JWT Kreatif Direktörü Olcayto Cengiz, Tribal İstanbul Kreatif Direktörü Arda Erdik, SesliHarfler Kurucu Ortağı Görkem Uraz, Karbonat Kurucu Ortağı Melih Dinçer, Sherpa Kurucusu Yakup Bayrak, Dekatlon Buzz CEO’su Samet Ensar Sarı, Vivaki Turkey Medya Planlama Direktörü Berkant Kuru, Promoqube Müşteri Hizmetleri Direktörü Gökbey İnaç gibi lider ajanslardan profesyonel isimler ile birlikte marka tarafından da üst  düzey yöneticiler bulunuyor.

Kavramsal ve uygulamalı eğitimler, kariyer fırsatları!

Dijital Maraton’a katılanlar teorinin yanı sıra uygulamalı eğitimler alarak, birikimlerini profesyonel iş hayatına yansıtabilecek. Katılımcılar markaların tüketiciler ile dijital iletişim sürecini, stratejik planlamadan uygulamaya, ölçümleme ve yeniden hedeflemeye dek somut ve güncel örnekler üzerinden deneyimleyecek. 

Dijital Maraton’u üç modülü de alarak tamamlayan katılımcıların sınav sonuçları ve program sonunda yapılacak Workshop’ta kurgulayacakları proje örnekleri, eğitmen ajans yöneticileri tarafından değerlendirilecek. Başarılı bulunan katılımcılar arasında “iş sahibi olmayan” bireylerin CV’leri eğitmen ajanslar ve marka yöneticilerine iletilerek, katılımcılara staj ve iş imkanı sağlamak adına destek olunacak.

Ayrıca katılımcılar eğitimler esnasında ajans ve marka tarafından üst düzey yöneticilerle tanışma, fikir alışverişinde bulunma ve network edinme fırsatı elde edecek.

Kimler katılabilecek?

Pazarlama ve iletişim alanında çalışan ve dijital odaklı pazarlama konusunda kendini geliştirmek isteyen reklamveren ve marka yöneticileri, kariyerinde ilerlemek isteyen ajans çalışanları, girişimciler, KOBİ sahipleri ve bu işletmelerde pazarlama, reklam ve iletişim süreçlerini yöneten çalışanların katılabileceği programa ayrıca reklam, pazarlama ve iletişim sektörlerinde kariyer yapmak isteyen yeni mezunlar da başvurabiliyor.

20 Şubat – 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında her Cumartesi, Workinton Maçka şubesinde gerçekleşecek Dijital Maraton eğitimleri için kayıtlar başladı. Katılmak isteyenler, 5 Şubat 2016 tarihine kadar “Erken Kayıt” indiriminden faydalanabilir.

Sınırlı kontenjana sahip olan program hakkında detaylı bilgi ve kayıt için Dijital Maraton web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dijital Ajanslar Platformu Hakkında

Dijital Ajanslar Platformu dijital pazarlama ve reklamcılık konusunda güvenilir bir bilgi kuruluşu olarak, yeni teknoloji ve gelişmeleri sürekli araştıran, dijital pazarlama sektörü profesyonelleri ve reklamveren markaların bilgilenmesini sağlayan, yenilikçi etkinlikler, eğitim programları ve araçlar ile sektörün ihtiyaçlarına destek veren bir bilgi merkezi ve iletişim platformudur.

Dijital Ajanslar Platformu’nda bugün 100’ün üzerinde üye ajans bulunmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın