Görüş Bildir
Haberler
Deep Web Nedir ?

Deep Web Nedir ?

Kolaykolay.com
22.04.2015 - 15:05 Son Güncelleme: 22.04.2015 - 16:56

Deep Web Nedir ?

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle en çok merak edilen deep web olayını detaylıca anlatacağım. Okuyacağınız yazıda hem zararları hemde nasıl girileceğini anlatacağım. Ancak dediklerimi duyduktan sonra pek gireceğinizi sanmıyorum. Deep Web konusu uzun zamandır dillerde, küçük çocuklar veya merak edenler sıklıkla girmeye çalışıyorlar. Deep web internetin karanlık yüzüdür, bir buz dağı düşünün; üst tarafı gün yüzündedir ancak alt tarafı suların altıdadır. Deep webte kullanılan alan adı genellikle .onion’ dur, bu sitelere Google ve diğer arama motorları erişemez. Tabiki sizde normal şartlar altında erişemezsiniz, bunun için çeşitli tarayıcılar ve programlar vardır. Oraya giriş yaptığınızda DuckDuckGo gibi arama motorlarından yardım alabilirsiniz. Bilgisayarınıza virüs girme olasılığı çok yüksektir, hatta sizin adınıza çeşitli eylemlerde yapabilirler. Ağdaki sunucular hiçbir şirketten kiralanmış veya satın alınmış değildir, kendi bilgisayarlarını port üzerinden domainlerine bağlarlar ve fişi çektikleri zaman herşey kaybolur. Bunun nedeni ise iz bırakmamak ve kendi hakimiyetini yaratmaktır.

Deep Web’in İçeriği Nedir ?

Seviyelerden oluşan ve aklınıza gelebilecek her türlü iğrençlik, sahtekarlık, virüs, kırılmış oyunlar, müzik albümleri, silah satışları, uyuşturucu satışı ve türevleri, gizli belgeler, kiralık katiller, p*rnografi ve işgence videoları bu ağdadır.

İnsanlar neden buraya girmek ister ?

Aslında merak edilecek bir konu değil, kim bir terör örgütü ile beraber olmak ister ki ? Siz istemeseniz bile hackerlar sizin üzerinize çeşitli suçlar atabilir veya üsttede dediğim gibi bilgisayarınızı ele geçirebilirler. Bunun sayesinde satın aldığınız bir oyunu bile siz yapmış gibi yayınlayabilirler.

Deep Web’e Nasıl Girilir ?

Deep Web’e girmek kolaydır ve bir kaç yolu vardır, eğer üsttekileri okuduğunuz halde girmek istiyorsanız; iyi bir araştırma yapıp ve bilgi sahibi olup giriş yapabilirsiniz. Ancak bu yöntemlerimi kendime saklayarak sizlere söylemiyorum zaten araştırma yaptığınızda sizde girebilirsiniz.

Üstte verdiğim kısa ve öz bilgileri merak edenlere atarak onları bu sevdadan kuratara bilirsiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkürler.

Kaynak: http://www.erdemcirik.org/2015/04/dee...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Deepweb Nedir ? Ne işe Yarar ? English subtitles

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın