Görüş Bildir
Haberler
David Villa Atletico'ya Veda Etti

David Villa Atletico'ya Veda Etti

Fatih
01.06.2014 - 20:54

David Villa Atletico'ya Veda Etti

Golcü futbolcu David Villa, La Liga'da geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşadığı Atletico Madrid takımına ve taraftarlarına veda etti.

Villa, Atletico Madrid Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan veda konuşmasında, Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden New York City ile anlaştığını doğrularken, İspanyol ekibinde geçirdiği güzel günler için camiaya teşekkürlerini iletti.

Atletico Madrid'de yaşadığı güzel günleri unutmayacağını belirten Villa, 'Kulüpteki aile havası adapte olmamı çok kolaylaştırdı. Burada tüm beklentilerin üzerine çıktık. Atletico Madrid'deki tecrübelerimi hayatım boyunca unutmayacağım. Yıllar sonra gelen şampiyonluğun bir parçası olduğum için mutluyum. Bu kulüp, oyuncusuyla, antrenörüyle, çalışanıyla ve taraftarıyla muhteşem insanlardan oluşuyor. Umarım önümüzdeki yıllarda daha başarılı olurlar' ifadelerini kullandı.

New York City'ye transferiyle ilgili de açıklamada bulunan 32 yaşındaki forvet, 'Atletico Madrid'e kulüpte kalmam için yapmış oldukları tekliften dolayı teşekkür ederim. Ancak sportif ve kişisel anlamda ailemin ve benim geleceğim açısından reddedilemez bir teklif aldım ve çok heyecanlıyım. Bu transfer kariyerim ve hayatım için yeni bir meydan okuma olacak' şeklinde konuştu.

Villa, La Liga şampiyonluğunun yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı gösteren Atletico Madrid'de bu sezon 47 maçta 15 gol kaydetti.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın