Görüş Bildir
Haberler
Darty'nin Bimeks'e Devrine Onay

Darty'nin Bimeks'e Devrine Onay

Kürşat Kemaloğlu
20.02.2014 - 12:39 Son Güncelleme: 20.02.2014 - 12:47

Darty'nin Bimeks'e Devrine Onay

Rekabet Kurulu, Bimeks'in, 'Darty' markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verdi

Kurul kararlarına göre, Türkiye Garanti Bankası AŞ ile Fibabanka AŞ arasında yapılan Bonus Kredi Kartı Program Paylaşımı Sözleşmesi'ne muafiyet tanındı.

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret AŞ tarafından Kesa Turkey Limited'in 'Darty' markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verildi.

Hızlı ve kolay olduğu için internet kullanımı hızla artmıştır. Günümüzde internet ağını kullanarak birçok parasal işlem yapılmaktadır. İnternet kullanımına paralel olarak online alışverişler de hızla artmaktadır. Bu online işlemlerin ve alışverişlerin güvenirliği hakkında ister istemez endişe yaşanmaktadır.

Bu endişeye son vermek için otaya çıkan Ukash Kart, online alışveriş sitelerinden alışveriş yapmayı seven kişilerin ödemelerini güvenli bir şekilde yapmaları için ortaya çıkmış ön ödemeli sanal bir kart sistemidir. İngiltere’de özel bir firma tarafından ortaya çıkan ve dünya genelinde 14.000 den fazla yurtiçi ve yurtdışı online alışveriş sitelerinde anlaşması olan Ukash Kart kullanıcılarına internet ağını kullanarak sorunsuz ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamaktadır.

Kaynak: http://ekonomi.milliyet.com.tr/darty-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın