Görüş Bildir
Haberler
Cyanogenmod 12'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Cyanogenmod 12'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Teknoloji Haberleri
16.11.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 17:46
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cyanogen şirketi, CyanogenMod 12 hakkında açıklamalarda bulundu.

Android için Rom geliştirici ekip olan Cyanogen , Android 5.0 Lollipop için çalışmalarını başlattığını duyurdu ve CyanogenMod 12 ’nin çıkış tarihi yanında sürümün detayları da sizlerle.

Son güncellemesi CyanogenMod 11 M12 ve Android 5.0 Lollipop’u getirecek olan CyanogenMod 12 hakkında, Cyanogen resmi blogunda açıklamalarda bulunuldu. Bu açıklamada Ekim ayının ortalarında Google güvenlik blogunda paylaşılan Poodle güvenlik açığının, CyanogenMod 11 M12 güncellemesiyle giderildiğine değinildi. Ayrıca birden fazla SIM kart bulunan telefonlar için geliştirmelerin yapıldığı ve kullanıcıların genelde yaşadığı birkaç küçük hatanın giderildiği de yer aldı.

Cyanogen, Android 5.0 Lollipop ’u içerisinde barındıran CyanogenMod 12 çalışmalarının geçtiğimiz hafta sonu başladığını duyurdu. Devam eden çalışmalar nedeyle örneğin çeşitli arayüz çalışmaları gibi, CyanogenMod 12’nin biraz gecikeceği ifade edildi fakat sürümlerin Aralık ayı başlarında yayınlanmasının hedeflendiği de söylendi. Bunlar haricinde eğer her şey yolunda giderse, yeni yıla özel olarak kullanıcılarına özel bir şey yaptıklarını duyuran Cyanogen, kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: http://techkafa.com/cyanogenmod-12nin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın