Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Gül'e Yeni Köşk' Haberine Yalanlama

Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Gül'e Yeni Köşk' Haberine Yalanlama

Fatih UZUN
06.07.2014 - 17:10

Cumhurbaşkanı Gül'ün Beykoz'da bir villa satın aldığına dair Hürriyet'in bugünkü manşetinde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı açıklandı

Cumhurbaşkanlığı'ndan, Abdullah Gül 'ün görev süresi bittikten sonra ikamet edeceği yeni evle ilgili Hürriyet gazetesinde yer alan habere ilişkin yalanlama geldi.

Açıklamada haberde geçen villanın Gül tarafından satın alındığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır denildi. Ancak Gül'ün İstanbul'a taşınması halinde o villada ikamet edebileceği belirtildi.

Hürriyet gazetesinin bugünkü nüshasında (6 Temmuz 2014) 'Gül'e Yeni Köşk' başlığıyla manşetten duyurulan haberde, 'Gül, Kanlıca sırtlarında Hıdiv Kasrı’nın üst kısmında yer alan lüks bir siteden villa satın aldı ve Boğaziçi İmar’dan gerekli yasal izinleri aldıktan sonra tadilata başladı. Gül çiftinin sır gibi saklanan ve inşaatı tamamlandıktan sonra taşınacağı, 5 dönümlük arazi içindeki villayı ilk kez görüntülendi' ifadelerine yer verilmişti

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı

Bugün bir gazetede yer alan, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da bir villa aldığına dair haber gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen villa, Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, işadamı damadı Mehmet Sarımermer’e aittir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul’a taşınması halinde sözkonusu villada ikamet etmesi seçenekler arasındadır.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/cumhurbaskanl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0