Görüş Bildir
Haberler
Cristian Baroni: "Burası Bambaşka..."

Cristian Baroni: "Burası Bambaşka..."

Fatih
03.05.2014 - 20:51

Cristian Baroni: "Burası Bambaşka..."

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu, sarı-lacivertli kulüpte şampiyonluk yaşamanın diğer kulüplerdekine benzemediğini söyledi. Fenerbahçe 'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni , sarı-lacivertli takımla şampiyonluğun çok farklı bir duygu olduğunu ve hak ettikleri şampiyonluğu doyasıya kutlamak istediğini söyledi.

FBTV 'ye açıklamalarda bulunan Cristian, şampiyon oldukları için duyduğu mutluluğu dile getirerek, 'Fenerbahçe ile şampiyon olmak çok farklı duygu. Diğer kulüplerde şampiyon olmaya hiç benzemiyor. Buradaki atmosfer, buradaki ortam, buradaki mutluluk çok daha farklı. Bunun her anının tadını çıkarmak, her anının mutluluğunu yaşamak istiyorum. Şampiyonluktan sonra ki her an, çok güzel anılar olacak. Her anı sonu kadar yaşayıp, hak ettiğimiz bu şampiyonluğu doyasıya yaşamak istiyorum' diye konuştu.

Ligde kalan maçların önemine dikkati çeken Brezilyalı oyuncu, 'Şampiyonluğumuz garanti ama, her maç bizim için ayrı bir hedeftir. Biz Fenerbahçe'nin oyuncularıyız. O yüzden aynı konsantrasyonla Akhisar Belediyespor maçına hazırlanmamız gerekiyor. Hiçbir şekilde rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle oynamalıyız. Şampiyonluğu hak ettiğimizi göstermenin bir yolu da buralardan geçiyor. Diğer maçları da aynı ciddiyetle oynamamız gerekiyor' ifadelerini kullandı.

'BAŞKANIMIZ ÖZEL BİR İNSAN'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki düşüncelerini aktaran Cristian, 'Gerçekten özel bir insan. Hayat boyu saygı duyacağım ve hayat boyu çok güzel anılarla hatırlayacağım bir insan' değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı oyuncu, takım olarak başkan Yıldırım'ı çok sevdiklerini anlatarak, 'Başkanımız farklı ve özel bir insan. Karakterini ve kulübe olan bağlılığını hepimiz çok iyi biliyoruz ve çok takdir ediyoruz. Oyunculara her zaman yardımcı oluyor ve her zaman yanımızda olmaya çalışıyor. Zor anlarımızda da moral verip yanımızda oluyor' şeklinde görüş belirtti.

Fenerbahçe taraftarının yeniden yargılama için yaptığı kampanyaya da değinen Cristian Baroni, 'Çok özel ve farklı duygularla oluşabilecek bir durum. O insanları da takdir ve teşekkür ediyorum. Başkanımız tüm bunları hak ediyor. Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak eden bir insan. Hepimiz her zaman destek olmaya çalışıyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın