Görüş Bildir
Haberler
Counterspy Ps4 İçin Duyuruldu

Counterspy Ps4 İçin Duyuruldu

Onedio Medya
14.03.2014 - 15:51

Counterspy Ps4 İçin Duyuruldu

Bazılarımız hala PlayStation 4 ’ü uzaktan seyre daladursun, bu güzide konsol için nefis oyunlar patır patır açıklanmaya başladı bile.

Aslen geçtiğimiz Mayıs ayında PlayStation 3, Vita, iOS ve Android cihazlarında yayınlanacağı açıklanan oyun şimdi de Sony işbirliği sonrası PlayStation 4 için kolları sıvamış gözüküyor. Dynamighty stüdyolarından yapılan açıklamaya göre oyun PS4’te PlayStation 3 ve mobil sürümlerinde yaptıklarından daha fazla şey yapacak. Yapımcılar bu durumu “ PS4’ün fazla olan gücü nü doğru kullanmak” olarak açıklıyor.

Aslında CounterSpy’ın PS4’e çıkışının hikayesi de biraz farklı. Ortada fol yok yumurta yokken birçok mecra oyunu “PS4’e çıkacak olan oyunlar” listesinde yayınlıyor, oluşan baskı sonrası da Sony firmaya ulaşıp durumu gerçek kılıyor. Yapımcılar adına gurur okşatan bir durum olsa gerek…

Üzerinde yoğun bir şekilde çalıştıkları oyunlarının “tam” hissiyatıyla dolmadan yayınlanmayacağını söyleyen firma bir de CounterSpy için yeni bir trailer yayınlamış durumda. Afiyet olsun.

Berkan Cesur şimdilik yadigar PS3’ünün yanından yaşlı gözlerle bildirdi.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36773-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın