Görüş Bildir
Haberler
Cod Advanced Warfare Nasıl Hazırlanıyor ?

Cod Advanced Warfare Nasıl Hazırlanıyor ?

Pchocasi
06.07.2014 - 14:00 Son Güncelleme: 06.07.2014 - 17:08

Cod Advanced Warfare Nasıl Hazırlanıyor ?

Efsanevi oyunlardan olan CoD serisinin son oyunu Advanced Warfare nasıl hazırlanıyor dersiniz ? Gelin birde yakından bakalım.

Artık günümüzde Call Of Duty serisinde herhangi bir oyunu oynamayanı dövüyorlar. CoD seriye ilk başladığından itibaren büyük ve etkili bir kitleyi de peşinden sürüklüyordu. Her yaptığı oyunda kitlenin taktiri ile karşılaşan ekip, oyunu giderek farklılaştırdı ve kısa zamanda ciddi yol katetti.

Hal böyle olunca oyuna yapılan emeklerin karşılıkları da alınmış oldu. Kazanılan paralar ve oyunun yok satması yeni ve farklı CoD versiyonlarını çıkartmak için yeterli sebepler arasındaydı. Günümüzde tasarlanan yeni oyunlar artık farklı oyun motorları ile gerçekleştirilerek oyun severler için müthiş deneyimler yaşatabiliyor.

OYUNDA CİDDİ EMEKLER SÖZ KONUSU

Call Of Duty’nin son oyunu Advanced Warfare’da bu oyun motorları ile tasarlanan oyunlar arasında. Oyunun oynaması keyifli olduğu kadar, arka planda yapılan emeklerin nasıl gerçekleştiğini izlediğimizde “vay anasını bu böylemi oluyormuş ?” diyebiliyoruz.

CoD ekibi kullanıcıların oyunun nasıl yapıldığını öğrenmeleri ve emeklerin nasıl zor şartlar altında tasarlanabildiğini görmeleri için yeni bir video yayınladı. Bu videoda Advanced Warfare sahneleri deneyler ve hareketler ile bilgisayar ortamına aktarılarak çalışmaları gerçekleştiriliyor. Oyunun tasarım ve sürkilasyon detaylarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Pchocasi - Aslı EROĞLU

CoD ADVANCED WARFARE NASIL TASARLANIYOR ? – VİDEO

Kaynak: http://www.pchocasi.com/cod-advanced-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Call Of Duty Advanced Warfare Behind The Scenes

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın