Görüş Bildir
Haberler
Cizre Yine Karıştı: 1 Yaralı

Cizre Yine Karıştı: 1 Yaralı

Onedio Medya
12.01.2015 - 00:08 Son Güncelleme: 12.01.2015 - 01:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yol kesen PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. Olay yerine gelen polise ses bombası, molotof ve havai fişeklerle saldıran gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale edilirken, silah sesleri duyuldu.

Olayların arasında kaldığı belirtilen 18 yaşındaki Mehmet Elçi, av tüfeği ile sırtından vurularak yaralandı. Elçi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Cizre'de bu gece Dörtyol Kavşağı'nda YDG-H üyeleri yol kesip durdurdukları araçlardaki kişilere kimlik kontrolü yaptı. Sur ve Nur mahallesi ile Nusaybin Caddesi üzerinde de toplanan göstericiler yolları trafiğe kapattı. Dörtyol Kavşağı'nda yol kesen gruplar, olay yerine gelen polise ses bombası, molotof ve havai fişeklerle saldırdı. Atılan molotofların isabet ettiği bazı polis araçları alev alırken, yangın TOMA'lar tarafından söndürüldü. Polis, saldırganlara gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale ederken, sık sık silah sesleri de duyuldu. Olaylar sırasında Mehmet Elçi, sırtından av tüfeğiyle vurularak yaralandı. Olayların arasında kaldığı belirtilen Elçi, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Cizre'nin Nusaybin Caddesi ile Nur ve Sur mahallerinde olaylar gece geç saatlere kadar sürerken, sık sık silah sesleri duyuldu.

Ramazan İmrağ, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0