Görüş Bildir
Haberler
Cimbom'u Devirdi, Seri Eşitlendi

Cimbom'u Devirdi, Seri Eşitlendi

Fatih
25.05.2014 - 20:56

Cimbom'u Devirdi, Seri Eşitlendi

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray Liv Hospital'ı konuk eden Banvit, rakibini devirdi ve seriye 1-1'e getirdi.

Banvit ilk maçta evinde farklı kaybettiği Galatasaray Liv Hospital karşısında ikinci maçta 69-67 ile kazandı ve seriyi 1-1 ile eşitledi. Banvit son topta Arroyo'nun üç sayılık atış denemesinde iyi savunma yaparken savunması ile galibiyete uzandı.

Banvit maç içerisinde sakatlığı bulunan Chuck Davis'ten fazla yararlanamazken Cimbom'da ise Arroyo yine ayakta kalan isim oldu. Seride skor eşitlenirken serinin bundan sonraki ikinci maçı İstanbul'da oynanacak. İki maçı kazanan taraf üst tura çıkacak. Eğer iki takım birer maç kazanırsa serinin kaderi Bandırma'daki son maçta belli olacak.

Maça oldukça etkili giren Banvit ilk 5 dakikayı 11-2 önde geçti. Arroyo ve Sinan ile çabuk toparlanan Galatasaray Liv Hospital 15-2'lik seri yaptı ve ilk çeyreği 17-13 önde bitirdi. İkinci çeyreğe Banvit daha iyi başlarken ev sahibi 15.dakikada 27-26 öne geçti. Meija'nın devreye girmesi ile Banvit ilk yarıyı 34-31 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Galatasaray Liv Hospital takımı Arroyo ile ayakta kalmaya çalışırken Banvit ise Markovic ile kritik basketler buldu. Son çeyreğe 55-50 Banvit önde giren taraf oldu. Son çeyrekte Banvit hep kaçarken Aslan kovalayan taraf oldu. 23 saniye kala skor 67-64'e gelirken 21 saniye kala Meija 1/2 faul atışı ile skoru 68-64 yaptı.

10 saniye kala üç sayılık atışta Markoishvili isabet bulunca skor 68-67 oldu. 9 saniye kala faul yapılan Simmons 1/2 atarken son topta Arroyo'nun üçlüğü girmedi ve Banvit maçı 69-67 ile kazanmayı başardı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1428...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tribünde Olay

Banvit - Galatasaray Liv Hospital maçında sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu tribünde olaylar çıktı.

Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci tur karşılaşmasında henüz maç başlamadan öncede Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kavgaya müdahale eden özel güvenlik güçleri maçın ilk dakikalarında olayları yatıştırmayı başararak bir kişiyi gözaltına aldı.

Karşılaşmanın bitimine 4 dakika kala Galatasaraylı taraftarlar arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Salonda bulunan çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri de olaya müdahale etti. Müdahale sonrasında Galatasaraylı bir taraftar yaralandı. Yaralı taraftar 112 Acil yardım ambulansı ile Bandırma devlet hastanesine sevk edildi. Olaylar esnasında bir süre duran karşılaşma, kavganın sonlandırılmasının ardından devam etti.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/25/tribund...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın