Görüş Bildir
Haberler
Chill-Out Festival Istanbul'dan Soma'ya Destek

Chill-Out Festival Istanbul'dan Soma'ya Destek

Elif Altunten
22.05.2014 - 10:42 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 12:04

Chill-Out Festival Istanbul'dan Soma'ya Destek

Chill-Out Festival Istanbul, 25 Mayıs Pazar günü Life Park’ta festival tutkunlarını konuk ediyor. Sekiz sene boyunca müzik kalitesi, hizmet anlayışı ve özgün atmosferiyle müzikseverlerde bağımlılık yaratmış olan ve bir klasik haline gelen Chill-Out Festival Istanbul, 2014’te tüm bu değerlerini geliştirerek festival kültürüne sıradışı standartlar getiriyor.

Geçtiğimiz yıl 15.000 müzikseveri bir araya getiren Chill-Out Festival, İstanbul’un en büyük ormanlık alanında ve doğanın tam ortasında bulunan Life Park’ı dev bir festival kasabasına dönüştürüyor. Chill-Out Festival İstanbul, birbirinden farklı 4 sahnede 20’den fazla müzisyen ve grubu dinleyecek olan festival katılımcılarına, 12 saat süresince çok çeşitli sanatsal ve kültürel aktiviteleri de deneyimleme imkanı sunarak bugüne kadar alışılagelmiş kendi standartlarının bir adım ötesine geçecek.

“Lounge FM ve Biletix işbirliği ile, 18 mayıs tarihinden itibaren Biletix’ten satın alacağınız her Chill-Out Festival Istanbul biletinden, Soma madeninde hayatını kaybeden işçilerin çocukları için Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından oluşturulan eğitim hesabına yardım aktarılacaktır.”

haber kaynağı: sanattakvimi.info/müzik

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın