Görüş Bildir
Haberler
Çeneleri Yeniden Yaratan Son Dönemin Popüler Estetik Mucizesi: Masseter Botoks

etiket Çeneleri Yeniden Yaratan Son Dönemin Popüler Estetik Mucizesi: Masseter Botoks

12.01.2019 - 13:54 Son Güncelleme: 13.01.2019 - 17:59

Eskiden bu kadar yaygın olmamakla beraber, son dönemlerde neredeyse çoğu insanda estetiğe rastlıyoruz. Son dönemlerin en popüler estetik operasyonları arasında da Hollywood yanağı, masseter botoks ve çene dolgusu var. Hollywood yanağı hariç diğer iki operasyon hiçbir cerrahi müdahale gerektirmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki, nedir bu masseter botoks?

Peki, nedir bu masseter botoks?

Aşırı kare ve yuvarlak yüz şekline sahip olan kişiler için çene çizgisinin belirsiz olması rahatsız edici boyutlara ulaşabilir. Bu kişiler ne kadar kilo verirlerse versinler, yüzleri bu şekilde kalmaya devam eder. Masseter botoksu olarak bilinen basit ve bir nebze de ağrısız bir işlemle çok daha belirgin bir çene çizgisi elde edilebilir.

Masseter botoksu nasıl kendini gösterir?

Masseter botoksu nasıl kendini gösterir?

Deneyimli bir doktor tarafından uygun dozlarda verildiği zaman kesinlikle güvenli bir işlemdir. Sinirlerin aktivitesini bloke eder, kasları da rahatlatarak etki eder ve sadece kozmetik amaçlı değil, geniş kapsamlı tıbbi prosedürler için de kullanılır. Genellikle diş sıkma gibi rahatsızlıkları olan kişiler tercih eder. Fakat artık çoğu insan bu işlemi estetik kaygılar nedeniyle gerçekleştiriyor.

Masseter botoksun etkisi geçer mi?

Masseter botoksun etkisi geçer mi?

Her botoks gibi, masseter botoks da zaman içerisinde etkisini yitirir. Masseter botoksun yüzdeki etkisini görmek için de 3 hafta gibi bir sürenin geçmesini beklemek gerekir.

Masseter botoksu kimler yaptırabilir?

Masseter botoksu kimler yaptırabilir?

Çene yapısından memnun olmayan, diş gıcırdatma sorunları yaşayan, yüzü kaba olan herkes yaptırabilir. Emziren ve hamile kadınlar hariç.

İşlem kaç dakika sürer? Masseter botoks fiyatı nedir?

İşlem kaç dakika sürer? Masseter botoks fiyatı nedir?

Yaklaşık on dakika süren bu işlem herhangi bir iyileşme sürecine gerek duymaz. Ortalama bir ay kadar sonra etkileri görülür. Masseter botoks fiyatları hakkında en uygun şekilde bilgiyi doktorlardan alabilirsiniz ama ortalama fiyatlar yaklaşık bin ve iki bin TL arasında değişiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
157
69
59
34
29
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diantus

1-2bine bulan varsa yaptırmasın asittir o

gaydırı guppak

ya ben anlamıyorum botoksla o kemikler nasıl gidiyor

Drn d.

Çenedeki kasın miktarı belli, o geniş çene kemiklerini nasıl inceltiyor bu işlem çok enteresanmış :/