Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz “Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir Hayat” Dedi

Cem Yılmaz “Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir Hayat” Dedi

Benan Altunay
13.03.2014 - 12:28 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 14:15

Sanatçı Cem Yılmaz, LÖSEV’in “Sizin İçin Küsurat, Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir Hayat” sloganıyla başlattığı bağış kampanyası ile karşımızda.

LÖSEV, lösemi tedavisi gören çocuklar için inşa edilecek hastane için “Sizin İçin Küsurat, Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir Hayat” sloganıyla kampanya başlattı.

Cem Yılmaz da lösemili çocukların tedavilerine katkı sağlamak sebebiyle “Sizin İçin Küsurat, Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir Hayat” kampanyasına destek verdi.

LÖSEV’den yapılan yazılı duyuruda, şu ifadelere yer verildi.: “Ülkemizde her yıl, binlerce çocuğun ansızın yakalandığı, en güzel yaşlarında okulundan, evinden ve ailesinden ayrı kalarak geçirdiği ve en önemlisi de tedavisi çok uzun ve çok pahalı olan lösemi hastalığı, en fazla düştüğü yeri yakıyor. Ancak, duyarlı insanların maddi ve manevi destekleri ile bu hastalığın pençesinden kurtulmak mümkün.

Kampanyadan sağlanacak küsuratlar, lösemili çocuklar için tasarlanan tam teşeküllü hastanenin yapımında kullanılacak. Kampanya partneri şirket ve markalarla ile yapılacak işbirliği neticesi Türkiye genelinde kredi kartı ya da nakit alışveriş yapan müşterilerin alışveriş tutarlarındaki küsurat, bir sonraki elli kuruşa tamamlanarak LÖSEV’e aktarılacak ve bu yolla gerçekleşecek birikimler hayat kurtaracak.

haber kaynağı: 365haber.org/sağlık-haberleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın