Görüş Bildir
Haberler
Çaykur Rizespor Maçı Saati Ve Kanalı

Çaykur Rizespor Maçı Saati Ve Kanalı

Futbol Haberleri
12.12.2014 - 17:02 Son Güncelleme: 13.12.2014 - 11:07

Çaykur Rizespor Maçı Saati Ve Kanalı

**Trabzonspor'un dün akşam aldığı Avrupa Ligi mağlubiyetinin ardından önündeki maçlara bakacağının sinyalini verdi. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılacak olan Trabzonspor moral olarak hazır. 15 Aralık 2014'te oynanacak karşılaşma saat 20.00 Trabzon Avni Aker'de olacak.Detaylar haberimizde...

Trabzonspor - Çaykur Rizespor Maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta maçında Trabzonspor 15 Aralık 2014 tarihinde sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak mücadelenin başlama saati 20.00 ve Trabzonspor Çaykur Rizespor maçında hakem Mustafa Kamil Abitoğlu görev yapacak.

Trabzonspor - Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig maçları yayıncı kuruluş olan Digitürk Platformundan yayınlanıyor. Digitürk Spor Toto Süper Lig maçlarını Ligtv ve Ligtv2 kanallarından canlı yayınlıyor. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçını saat 20.00'dan itibaren Lig TV kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Trabzonspor - Çaykur Rizespor Maçı Özeti ve Golleri nasıl izlenir?

Spor Toto Süper Lig maçlarının Özet görüntüleri canlı yayınlardan kısa bir süre sonra Ligtv'nin İnternet sitesinden izlenebiliyor. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçının özetini ve gollerini Maçın ardından Ligtv'nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Kaynak: Futbol Haberlerinin Adresi

Kaynak: http://www.futbolla.com/trabzsonpor-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın