Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Metiner'den 'Yüce Divan' Açıklamaları İçin Özür

Mehmet Metiner'den 'Yüce Divan' Açıklamaları İçin Özür

Batuhan
29.01.2015 - 14:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüce Divan oylamasında 'Evet' oyu kullanan AKP'lileri 'Partimizden istifa edenler daha şerefliydi' diyerek eleştiren Mehmet Metiner, bugün Star gazetesindeki köşesinde özür diledi.

Metiner'in Yüce Divan oylamalarında partisinin fire vermesine ilişkin yaptığı açıklamaları tartışma konusu olurken, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Tayyar ve Metiner için 'Hadlerini aştılar' demişti.

AKP Adıyaman Milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, Yüce Divan oylaması sonrası Beyaz TV'de çıktığı 'Dinamit' programında canlı yayında ağlamıştı.

İşte Metiner'in canlı yayında ağladığı o anlar

Metiner'in canlı yayındaki gözyaşlarının ardından bugün 'Dava Ahlakı ve Vefa' başlıklı köşe yazısında tüm AKP camiasından özür diledi. 

Özür ve helalleşme

AK Parti üzerinden hesap yapanlara diyeceğim o ki başka kapıya...

Hiç kimsenin partimizin içine oynamasına izin vermeyiz. Birbirimizi bilmeden kırdığımız her an birbirimizden rahatlıkla özür dileyerek helalleşebilecek insanlarız. Sakın ola ki hiç kimse bizim üzerimizden hesap yapmasın. Partimiz/davamız/hareketimiz söz konusu olduğunda hepimiz kendi varlığımızdan bile vazgeçecek bir dava ahlakına sahibiz. Hoşumuza gitsin-gitmesin parti liderliğimizin almış olduğu kararlara sonuna kadar uyarız. Sadece uymakla yetinmeyiz, o kararların arkasında aslanlar gibi dururuz. “Sağlam irade”yi hedef alan her türlü fitne hareketinin de, partimizin içini oymaya çalışan her türlü atraksiyonun da karşısında yüreklice ve tek beden dururuz.

Birimiz hepimiziz.

Yazının devamı için tıklayınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0