Görüş Bildir
Haberler
Caner Kramponu Giydi, Kadroya Girdi

Caner Kramponu Giydi, Kadroya Girdi

Caner
14.09.2014 - 13:51
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kramponu Giydi, Kadroya Girdi

Ayak baş parmadığındaki şişlik inen Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu dün sabah yapılan antrenmanı sorunsuz şekilde tamamladı. Ancak ağrıları devam eden Caner’in tedavisi bugün de devam edecek ve oynayıp oynamayacağına Teknik Direktör İsmail Kartal karar verecek.

Fenerbahçe’de kelimenin tam anlamıyla Caner Erkin mucizesi yaşanıyor. İzlanda ile oynanan milli maçta ayak baş parmağından sakatlanan ve oynaması mümkün gözükmeyen yıldız futbolcu takımla birlikte Trabzon’a gitti.

Caner’e uygulanan tedavinin olumlu sonuç verdiği ayrıca tecrübeli oyuncunun bu maçta forma giymeyi çok istemesinin de kadroya alınmasında önemli rol oynadığı belirtildi. Teknik kadroya ısrarla bu maça kadar hazır hale geleceğini ileten Caner’de yoğun uğraşlar sonucu büyük gelişme kaydedildiği ifade edildi.

Fenerbahçe’nin en etkili silahı için kritik nokta dün sabahki çalışma öncesi yapılan krampon testiydi. Parmağındaki şişliği inen yıldız futbolcunun sağ ayağı krampona girdi. Bu da futbolcunun Trabzon kafilesinde yer almasındaki önemli detaylardan biriydi. Antrenmanı da sorunsuz şekilde tamamlayan Caner için son kararı maç saatinde Teknik Direktör İsmail Kartal verecek.

Ağrıları devam eden tecrübeli futbolcunun tedavisi bugün de sürecek. Caner kendini iyi hissetse de giydiği krampon az da olsa parmağına vuruyor. Bu durumun Caner’in performansını olumsuz etkileyebileceğini de gözardı etmek istemeyen Teknik Direktör Kartal son ana kadar bekleyecek. Doktorlar hem kalan şişliği indirmek hem de kemik ödemini azaltmak için büyük uğraş veriyor. Kemik ödemi inmeden Caner’in oynamasının zor olduğu ancak pazar akşamına kadar büyük ölçüde bu ödemin inmesinin beklendiği kaydedildi.

Sakatlığı göze aldı

Bu arada Caner’in bu fedakârlığı büyük bir riski de taşıyor. Yıldız futbolcunun aynı bölgeden darbe alması halinde daha ciddi bir sakatlık ile karşı karşıya kalabileceği öğrenildi. Ancak Caner’in bu durumu göze aldığı bildirildi.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/kramponu-g...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0